Pe data de 3 septembrie, www.nou-nascuti.ro a organizat prima intalnire a comunitatii site-ului, "Bebelusi de www-lusi", gazduita de gradinita Bambi.
Partenerul media al acestui eveniment a fost revista Superbebe.

Gughis... gughis... Bunatati de la Nestle Pui de cocolino

Intalnirea de sambata a fost un prilej pentru mamicile membre ale forumului comunitatii nou-nascuti sa se cunoasca dincolo de lumea virtuala, sa-si impartaseasca experiente legate de copiii lor, sa discute despre problemele cu care se confrunta.
Curtea gradinitei s-a umplut de buna dispozitie, copiii s-au jucat si au fost pictati pe fata, amuzandu-se la vederea clownilor veseli si foarte colorati din trupa Colombinei. Intre timp, mamele si tatii au invatat lucruri importante despre diversificarea alimentatiei de la dr. Mariana Barbu, reprezentanta firmei Nestle Romania, despre beneficiile biberoanelor anticolici oferite de B•free, au fost informati de calitatea scutecelor Gughis, au descoperit diversitatea gamei de accesorii de imbracaminte pentru copii oferite de Piticot Prod.
Reprezentanta Centrului de infrumusetare si remodelare corporala Betty Blue, le-a oferit o sedinta gratuita mamicilor dornice sa-si recape forma fizica pe care au avut-o inainte de sarcina, cat si celor care vor sa-mi mentina o silueta de invidiat.

Cate un BFree pentru fiecare

Atat mamicile cat si piticii lor au primit cadouri din partea sponsorilor evenimentului (Betty Blue, B•Free, Gughis, Helpnet, Editura Ascendent, Editura Erc Press, Lilliput (Kandia – Excelent), Minimax, Nestle Romania, Noi Distributie).
Micutii, pictati pe fata, s-au imprietenit si au petrecut o dimineata de neuitat la joaca in aer liber.

Ne dorim ca astfel de evenimente sa devina un obicei, reprezentand o alternativa sanatoasa la plimbarea in parc sau la privitul la televizor, dar si un moment in care parintii pot afla tot ce ii intereseaza privind sanatatea, cresterea si educarea copilului si pot face schimb de idei cu ceilalti parinti din comunitatea NN.