In cadrul targului, BIOGENIS ofera un premiu constand intr-un kit de recoltare celule stem
La standul BIOGENIS viitoarele mamici vor putea lua parte la seminariile de informare despre nastere si recoltare, vor participa la tombola Baby Boom si vor putea sta de vorba cu un biolog din banca de stocare de la Bucuresti.
In perioada 14 – 17 Aprilie 2011, BIOGENIS le asteapta pe viitoarele mamici cu surprize la Baby Boom Show, primul targ international din Romania pentru copii intre 0-5 ani si viitoare mamici!
La standul BIOGENIS vor avea loc seminarii de informare a viitoarelor mamici despre nastere si importanta recoltarii de celule stem la nastere. in cadrul seminariilor parintii vor primi raspunsuri la toate intrebarile legate de recoltarea si stocarea celulelor stem.
Pe parcursul Baby Boom Show va fi organizata Super Tombola „BIOGENIS” in urma careia o viitoare mamica va fi premiata cu un kit de recoltare celule stem din cordonul ombilical. Premiul contine KIT-ul de recoltare, operatiunea de recoltare, transportul pana la banca, analiza si prelucrarea sangelui, criogenarea la -190 de grade Celsius. 
Le invitam pe viitoarele mamici sa ne viziteze la Baby Boom Show, sa vina la standul BIOGENIS, sa ia parte la seminariile de informare si sa participe la tombola „BIOGENIS”, completand taloanele portocalii, pentru a putea castiga siguranta si linistea de care au nevoie pentru copilul care va veni!

In cadrul targului, BIOGENIS aduce si un biolog din laboratorul de prelucrare, pentru a putea oferi viitorilor parinti informatii complete despre analiza si prelucrarea sangelui, a procedurilor prin care trec probele de celule stem, de la momentul sosirii in banca si pana la criogenarea lor la -190 de grade Celsius, in vapori de azot lichid.
Targul are loc in perioada 14 – 17 Aprilie 2011 la Romaero – Baneasa. 
Vizitatorii vor avea la dispozitie o suprafata de 10.000 de metri patrati unde isi vor putea parca masina gratuit pe toata perioada vizitei.
BIOGENIS exista pe piata din Romania inca din 2007 si este o companie mixta cu capital romanesc si strain, companie care se supune strict si in totalitate legislatiei romane. 
Din dorinta de a fi aproape de clienti BIOGENIS se dezvolta in permanenta, oferind servicii speciale asa cum este stocarea de celule stem din sange ombilical in doua recipiente prin serviciul Caseta Plus, cu posibilitate de a apela separat la fiecare dintre acestea. 
Incepand cu aceasta luna BIOGENIS stocheaza si portiune de cordon ombilical, Gelatina Wharton.