In perioada 8 – 10 decembrie a avut loc in Pavilioanele 16 si 17 din Complexul Romexpo, editia a V-a a Targului pentru copii Kidex.

Pentru publicul larg, firmele participante la KIDEX 2006 au prezentat produse si servicii pentru ingrijirea sanatatii, centre de pregatire pentru nastere, centre de recuperare dupa nastere, vestimentatie pentru gravide, articole de imbracaminte pentru copii, puericultura mare si mica, agentii baby-sitting, alimente, jocuri si jucarii, firme de asigurari, mobilier si accesorii (decoratiuni) pentru camera copilului, presa pentru copii, spatii de joaca, magazine on-line, gradinite etc.

Au mai fost organizate spectacole si concerte pentru cei mici.

Echipa nou-nascuti.ro s-a bucurat sa isi reintalneasca membrii si sa creeze noi legaturi cu viitoare mamici, pitici si parinti. Am facut fotografii, am dicutat si am impartasit pareri si experiente. Am impartit cadouri si baloane pentru mamici si copii (ne cerem scuze pe aceasta cale taticilor!).

Ne-am bucurat mult sa vedem ca suntem o sursa de informatie apreciata si chiar mai mult.

Multumim celor care ne-au vizitat si celor care s-au alaturat comunitatii nou-nascuti.ro si ii asiguram ca le vom oferi intotdeauna informatii de calitate si posibilitatea de a se simti "ca acasa" pe forumul nostru.