Draga mamica,

Toamna aceasta petrecem din nou. NN te invita sa iei parte la editia de toamna a evenimentului “bebelusi de www-lusi”. Acesta va avea loc Duminica, 14 Septembrie 2008, intre orele 10:00 si 13:00, la locul de joaca pentru copii, Booboo Jungle, situat in b-dul Lacul Tei nr. 56, sector 2, Bucuresti.

Daca ai mai participat si la alte petreceri NN, stii deja ca noi avem o reteta grozava pentru distractie. Daca pana acum n-ai luat parte la niciun eveniment organizat de www.nou-nascuti.ro, trebuie sa afli ca toata lumea vine cu sufletul la gura si pleaca cu zambetul pe buze, astfel incat este absolut obligatoriu sa participi si sa te convingi.

Fie ca esti membru nou al comunitatii NN sau te lauzi ca esti deja de-al casei, noi te asteptam impreuna cu familia ta la Booboo Jungle, unde parintii vor sta la o sueta, in cafenea, iar copiii se vor juca in voie impreuna cu animatorii grijulii si prietenosi. O zana blanda si jucausa va dirija cu bagheta ei magica intreaga petrecere, astfel incat toata lumea sa se simta bine.

Ca de obicei vom avea si invitati deja cunoscuti: Bella Romania, Nestle si revista “Ce papam?”, care vor imparti, dupa bunul obicei, cadouri surpriza participantilor.

Daca inca nu te-am convins ca trebuie sa participi si tu, te invit pe forum, unde parintii deja discuta despre aceasta Intalnire, afla cum ne-am distrat la Intalnirea NN din primavara acestui an, arunca-ti o privire si peste pozele facute atunci si suntem siguri ca vei spune “PREZENT!” in 14 Septembrie.

Ce ai de facut pentru a participa? Nimic mai simplu! Trebuie doar sa completezi formularul de inscriere.

Atentie! Pentru participarea la aceasta intalnire vei consuma un numar de 20 de puncte de loialitate. Daca le-ai consumat intre timp, daca nu mai ai destule puncte in contul personal pentru a te inscrie, mai ai timp sa acumulezi punctele necesare. Citeste pe forum cum poti acumula puncte de loialitate.

Ne intalnim la petrecere!

Cu prietenie,
Echipa NN