Odata cu venirea pe lume bebelusului, prioritatile mamicii s-au schimbat. Acum, pe primul loc este micutul sau micuta ta si toata atentia este îndreptata spre ai oferii toata iubirea si grija ta.

Stim ca cele mai multe griji îti faci în legatura cu îngrijirea bebelusului, însa si corpul tau are nevoie de atentie, poate chiar de mai multa atentie ca pâna acum.

Dupa venirea pe lume a micutului, corpul mamei sufera foarte multe schimbari, la care trebuie sa se adapteze.Alaptatul este o experienta unica, de care fiecare mamica se bucura la maxim, oferind o legatura unica între tânara mamica si bebelusul ei. Între alaptari se poate întâmpla sa apara scurgeri neprevazute care pot pata hainele si pot oferi disconfort mamicilor, mai ales când acestea ies din casa si intra în contact cu alte persoane.

Tocmai de aceea aveti nevoie de tampoane speciale, care protejeaza împotriva scurgerilor între alaptari. Noi îti recomandam tampoanele mamare Bella Mamma.

Partea interioara, ce are contact direct cu sânul este din bumbac, este delicata si nu irita pielea, iar suprafata exterioara este formata dintr-un material ce nu permite trecerea lichidului dar permite pielii sa respire Stratul interior absoarbe excesul de lapte si astfel protejeaza lenjeria si o mentine curata.

Tampoanele se muleaza perfect dupa forma sânului iar adezivul special fixeaza tamponul pe lenjerie.

Tampoanele mamare Mamma sunt special create pentru mamici, pentru a perioadele de lactatie.