Bella a creat cearsaful absorbant Happy pentru a usura schimbatul scutecului celui mic si pentru a-i oferi tot confortul necesar.

Cearsaful absorbant Happy este ideal si în timpul calatoriilor sau la plimbare. Suprafata absorbanta este delicata, moale si nu irita pielea, oferindu-le bebelusilor tot confortul necesar, iar suprafata exterioara realizata dintr-un material ce nu permite trecerea lichidului, ofera mamicilor siguranta ca patutul sau masuta de schimbat nu se va uda.

Cearsaful absorbant Happy este de mare ajutor nu doar pentru schimbatul scutecului dar si pentru a proteja patutul sau carutul.

Atunci când micutul bea mai multe lichide, scutecul trebuie schimbat mult mai des si se poate întâmpla sa se si ude, dar având cearsaful Happy asezat pe patut sau în carut situatia este sub control.

În plus, când micutul e mai maricel, îl puteti lasa si fara scutec iar cearsaful în astfel de situatii este de mare ajutor.

Cearsaful absorbant Happy este ideal în timpul plimbarilor zilnice, al calatoriilor sau al consultatiilor medicale, este igienic, delicat, oferind confort si siguranta deplina.