De ce Nestlé adauga Bifidus BL (numite si probiotice) in multe alimente pentru sugari (formule de lapte, lapte de crestere, cereale pentru sugari)?

Cand se naste, bebelusul este foarte sensibil la factorii externi care pot provoca anumite boli. Laptele matern contribuie la formarea in intestinul bebelusului a unei flore intestinale bogate in Bifidus care il ajuta sa se apere de infectii.

Incepand cu 4-6 luni, bebelusul este si mai expus la agresiunea acestor factori din mediul extern odata cu diversificarea alimentatiei si, de aceea, este si mai important sa asiguram intarirea capacitatii lui de aparare imunitara. Astfel, laptele de continuare Nestle NAN 2 si Nestle NAN HA 2, Nestle Lapte Junior precum si cerealele Nestle sunt imbogatite cu Bifidus BL, ale carui beneficii au fost dovedite in numeroase studii clinice.

Formulele de lapte de continuare Nestle

Laptele de mama este cea mai buna optiune pentru bebelusul tau. Acesta ii asigura toti nutrientii esentiali, necesari pentru o dezvoltare fizica si mentala optima, intarind sistemul sau imunitar imatur.

Odata cu diversificarea alimentatiei, puiul tau este si mai expus la agresiunea factorilor din mediul extern. De aceea, este important sa-i asiguram intarirea sistemului sau imunitar. Daca nu mai poti alapta, ofera-i puiului tau laptele de continuare NESTLE NAN 2 cu Bifidus BL – recomandat de la 6 luni si NESTLE NAN3 cu Bifidus BL – recomandat de la 10 luni. S-a dovedit ca Bifidus BL:

  • Stimuleaza sistemul imunitar
  • Protejeaza bebelusul de infectii digestive

NESTLE NAN HÁ 2 –este cea mai avansata formula de lapte de continuare cu Bifidus BL , deoarece ajuta la intarirea sistemului imunitar al bebelusului si reduce, totodata, riscul de a dezvolta alergii, datorita unui proces de hidroliza a proteinelor patentat de Nestle. In plus, eficienta sa este demonstrata clinic, aceste studii demostrand ca folosirea NESTLE NAN HÁ determina reducerea:

  •  cu 50% mai putine manifestari alergice in timpul primilor 5 ani de viata la copiii cu risc alergic crescut*
  • cu 50% mai putine manifestari alergice cutanate la toti copiii in primii 2 ani de viata*

*comparativ cu cei alimentati cu formule traditionale de lapte.

NESTLE LACTOGEN 2 recomandat din luna a 6-a.
Nestle ofera mamicilor care nu mai pot alapta Lactogen , un lapte cu un continut unic de ingrediente care ajuta bebelusii sa aiba scaune mai moi si mai frecvente, similare cu ale sugarilor alaptati. Lactogen ii asigura puiului tau atat o crestere echilibrata cat si o digestie usoara.