Cauta:
Fazele lunii in SEPTEMBRIE 2009

Fazele lunii in SEPTEMBRIE 2009

  Autor Monica Lazar, astrolog Data: 01.09.2009

I. Luna este în creștere în perioadele 1 – 3 septembrie si 18 – 30 septembrie.

În aceste perioade sunt favorizate:
 • Începerea unor proiecte sau activități noi care pot avea legătură cu aviația, comunicațiile moderne, artă și design, domenii care necesită căutarea sau cercetarea unor informații misterioase, studiul unor limbi străine, călătorii în străinătate, diplomație, comerț internațional, agricultură, administrație, politică.
 • Tratamentele pentru următoarele zone: în perioada 1-3 septembrie pentru gambe, iar în perioada 18 – 30 septembrie pentru intestine și rinichi, vezică urinară, splină, organele genitale, coapse, ficat, genunchi.
 • Creșterea în greutate se face mai ușor, deci atenție la alimentație.
 • Favorizează absorbția mineralelor și a vitaminelor, astfel tratamentele ce urmăresc regenerarea, energizarea și vitalizarea au efecte mai mari în această perioadă.
 • Masajul pentru drenarea lichidelor în corp dar și pentru fortificarea organismului,
 • Fertilitatea este favorizată mai ales în perioada 21 – 25 septembrie.
 • Plantarea copacilor sau a altor plante.
 • Tunderea parului și a unghiilor permite regenerare naturala a acestora, mai ales în ziua de 18 septembrie.
În aceste perioade NU sunt favorizate:
 • Cu cinci zile înainte de Lună Plină este bine să se evite ORICE intervenție chirurgicală deoarece în această perioadă fluidele din organism sunt activate la nivel maxim și pot provoca hemoragii, inflamații sau alte  complicații.
 • Zonele vulnerabile pentru intervenții chirurgicale sunt genunchii și gambele.
II. Luna Plină se formează pe 4 septembrie 2009 la ora 19:03

Sunt favorizate:
 • Ar trebui să sesizați că o acțiune începută cu altă ocazie a ajuns la o finalitate, mai ales cele care au legătură cu fructificarea unor activități din următoarele domenii: consiliere de orice fel, domenii care se desfășoară discret sau în medii retrase de ochii lumii, activități umanitare.

NU SUNT FAVORIZATE:
 • Intervențiile chirurgicale de orice fel, dar mai ales cele care au legătură cu laba piciorului, talpa, și plămânii.
 • Luarea de decizii importante este de preferat să se amâne deoarece acestea pot fi pripite care nu duc la un rezultat multumitor.
 • Vaccinarile nu trebuie facute in cele trei zile dinaintea lunii pline si cu atat mai putin in ziua cu luna plina.
III. Luna este în descreștere în perioada 5 – 17 septembrie

În această perioadă sunt favorizate:
 • Intervențiile chirurgicale sunt favorizate deoarece în această perioadă fluidele din organism sunt activate la nivel minim, astfel există un risc mic al apariției unor complicații.
 • Zonele favorizate pentru intervenții pot fi oricare, cu excepția următoarelor zone: labele picioarelor, cap, umerii și gât, sâni, inimă și coloana vertebrală, sitemul digestiv.
 • Este o perioadă favorabilă pentru dezintoxicarea organismului și pentru cure de slăbire dar facute numai la recomandarea unui medic nutriționist,
 • Curățenia se poate face mai eficient și se va menține pentru o perioadă mai îndelungată,
 • Masajul de relaxare este recomandat,
 • Dacă doriți să scăpați de obiceiuri mai puțin sănătoase(fumat, greutate excesivă, relații nepotrivite, consumul de alcool, alimentație în exces etc) atunci aveți perioada potrivită.
În această perioadă NU SUNT FAVORIZATE:
 • Nu vă ocupați de grădinărit sau de îngrijirea plantelor deoarece acestea nu se vor dezvolta armonios,
 • Atenție la tratamentele, este bine să nu se facă exces de medicație ci doar în caz de urgență și la recomandarea medicului,
 • În perioada de luna în descrestere și mai ales în ultima săptămână, inainte de Luna Noua, nu este recomandat să începeți o activitate importanta, deoarece șansele de eșec sunt foarte mari. Cel mai bine este să continuați activitatile începute anterior perioadei de descreștere a lunii. 
 • În ultima săptămână a lunii în descreștere nu este bine să se facă nunti.
IV. Luna nouă se formează pe 18 septembrie 2009 la ora 21:44

Sunt favorizate:
 • Începerea unor proiecte noi, mai ales în toate următoarele domenii: orice domeniu care necesită atenție la detalii și perseverență, orice domeniu legat de sănătate, igienă și nutriție.
 • Vă puteți ocupa de grădinărit sau de plantele de apartament.
 • Dacă doriți să scăpați de obiceiuri mai puțin sănătoase (fumat, greutate excesivă, relații nepotrivite, consum de alcool etc) atunci aveți perioada potrivită.
 • Este mai ușoară detașarea de valorile materiale și sunt favorizate schimbările de domiciliu, cele profesionale și călătoriile.
 • Nu există activități dezavantajate în momentul de Lună Nouă.
V. Momentele când Luna "merge în gol"

Luna "merge în gol" atunci când nu face nici un aspect cu vreo planetă. În aceste momente există riscul apariției unor greșeli în timpul unei eventuale intervenției chirurgicale sau a unor complicații. De asemenea în aceste momente este bine să nu începeți proiecte noi, cel mai bine este să vă relaxați sau să depuneți doar muncă de rutină care nu afectează în mod fundamental ceea ce este important în viața dumneavoastră.

Iata perioadele din luna septembrie 2009 când Luna “merge în gol”:

3 septembrie 2009 între orele 07:19 și 17:58
între 5 septembrie 2009 ora 18:53 și 6 septembrie 2009 ora 04:14
8 septembrie 2009 între orele 02:12 și 12:17
10 septembrie 2009 între orele 09:17 și 18:17
12 septembrie 2009 între orele 13:30 și 22:19
între 14 septembrie 2009 ora 15:57 și 15 septembrie 2009 ora 00:39
între 16 septembrie 2009 ora 18:10 și 17 septembrie 2009 ora 01:56
19 septembrie 2009 între orele 01:56 și 03:26
între 20 septembrie 2009 ora 20:43 și 21 septembrie 2009 ora 07:08
23 septembrie 2009 între orele 05:32 și 13:43
între 25 septembrie 2009 ora 16:15 și 26 septembrie 2009 ora 00:19
28 septembrie 2009 între orele 05:33 și 13:06
între 30 septembrie 2009 ora 13:34 și 1 octombrie 2009 01:26

VI. concluzii privind luna septembrie 2009

Pe lângă fazele Lunii care sunt foarte importante trebuie să ținem seama și de alte tranzite care se formează pe harta astrala a lunii septembrie 2009.

Luna: Luna trece în fiecare lună prin fiecare zodie astfel, fiecare dintre noi simte influențele acesteia. Nu există nici o eclipsă de Lună în septembrie 2009.
Soarele: În perioada 1 – 22 Septembrie Soarele se află în zodia Fecioarei care avantajează clar nativii acestei zodii și pe cei cu Ascendentul în aceeași zodie. Începând cu 23 septembrie și până la sfarșitul lunii Soarele se va afla în zodia Balanței, iar nativii acestei zodii vor fi favorizați în acțiunilor lor. Nu există nici o eclipsă de Soare în septembrie 2009.
Mercur: În perioada 1-6 septembrie și 30 septembrie Mercur se va afla în mers direct în zodia Balanței, iar în perioada 7-29 septembrie Mercur va avea un mers aparent retrograd tot în zodia Balanței. Acești nativi se vor simți blocați în activitățile lor. În această perioadă este bine să se ocupe de activități de rutină și să-și facă o recapitulare a ceea ce trebuie făcut în viitor, altfel spus să învețe să se organizeze mai bine. Deoarece Mercur este și guvernatorul zodiei Fecioarei, în această perioadă de retrogradare nici ei nu se vor simți în cea mai bună formă, au noroc totuși cu susținerea Soarelui în tranzit până pe 22 septembrie.
Venus: În perioada 1-20 septembrie planeta Venus tranzitează zodia Leului iar între 21-30 septembrie această planetă tranzitează zodia Fecioarei. Nativii celor trei zodii vor simți adierea dragostei si dorința de a fi iubiți.
Marte: Pe toată perioada acestei luni Marte tranzitează zodia Racului. Astfel nativii acestei zodii vor dori să înceapă activități noi și o pot face deoarece dețin energia necesară.
Jupiter: Pe toată perioada acestei luni Jupiter va fi în mișcare aparent retrogradă, ceea ce presupune ca toți ne vom gândi mai mult decât de obicei la planuri de viitor care au legătură cu evoluția personală.
Saturn: Pe toată perioada lunii septembrie planeta Saturn se află în zodia Fecioarei și ne ajută la concretizarea practică a planurilor. Numai ca trebuie răbdare și perseverență. Saturn va fi în opoziție cu Uranus, ceea ce poate duce la un conflit între vechi și nou, deci fiți deschiși la schimbări în viața voastră.
Uranus: Pe toată durata lunii aceasta planeta se află în Pești în mers aparent retrograd, aceasta plasare a planetei ne ajută să percepem într-un mod original puterea și nelimitata dragoste a Divinității. Putem primi mesaje neconvenționale pe care le vom înțelege fiecare în funcție de stadiul de evoluție la care am ajuns în acest moment. Este o perioada excelentă în a ne folosi talentele native în viața de zi cu zi.
Neptun: Pe toată durata lunii aceasta planeta se află in Varsator într-o perioadă de retrogradare, mesajul acestei retrogradări este ca în această perioadă să învățăm să ne punem corect în practică sentimentele și idealurile. 
Pluton: Pe toată durata lunii aceasta planeta se află in Capricorn și revine în mers direct din 12 septembrie. Aceasta planetă ne va da un impuls puternic în dorința de transformare profundă a interiorului pentru a evolua într-o variantă frumoasă și corectă.

Pentru informații suplimentare, întrebări sau sau solicitarea de analize personalizate îmi puteți scrie pe adresa monica.lazar@cerulinstelat.ro

Zile senine!
Monica Lazar
Astrolog
www.cerulinstelat.ro
Adauga un comentariu in forumul la cafenea
Comentarii
1 comentarii
 • a spus
  luni, 14.09.2009
  foarte interesant asteptam si pt octombrie astfel de articole cu acuratete in informatii in acest [ ... ]
[ cont nou ]    [ parola mea ]

Tine-ma minte
Contul meu