Cauta:
Fazele lunii in aprilie 2012

Fazele lunii in aprilie 2012

  Autor Astrolog Monica Lazar Data: 27.03.2012

1. LUNA IN CRESTERE 1 - 5 si 22 - 30 APRILIE

Sunt favorizate urmatoarele activitati, mai ales in perioada 1 si 2 aprilie: 
 • tratamentele, mai ales cele care au legatura cu urmatoarele parti ale  corpului: piept, sani, coloana, sistem cardiovascular si ochi.
 • cresterea in greutate; 
 • fertilitatea; 
 • cresterea puterii de vindecare a organismului; 
 • masajul de drenare, tunderea parului si a unghiilor;
 • faciliteaza cumpararile, mai ales dupa 15 aprilie.
Nu sunt favorizate in apropierea momentului de luna plina (perioada 3-5 aprilie):
 • orice interventie chirurgicala (daca este posibil), dar mai ales pentru sistemul cardio-vascular, coloana, ochi si intestine.
 • vaccinarile.
2. LUNA PLINA: 6 APRILIE ORA 22:20 

Activitatile avantajate:
 • orice activitate legata de arta si muzica;
 • vom avea o atitudine amabila si optimista.
NU sunt favorizate:
 • interventiile chirurgicale mai ales in zona rinichilor;
 • vaccinarile.
3. LUNA IN DESCRESTERE 7 - 20 APRILIE

Sunt favorizate urmatoarele activitati: 
 • cura de slabire si dezintoxicarea, 
 • curatenia,
 • scaderea in greutate si masajele de relaxare,
 • interventiile chirurgicale,
 • continuarea activitatilor incepute in perioada cu luna in crestere.
4. LUNA NOUA: 21 APRILIE ORA 10:20

Sunt favorizate urmatoarele activitati: 
 • Daca  aveti posibilitatea, este ideal ca in aceasta zi sa tineti post deoarece capacitatea de dezintoxicare a organismului este maxima,
 • Sunt favorizate activitatile care au legatura cu placerile vietii cat si cu domeniul imobiliare (case si terenuri).
5. EVENIMENTELE IMPORTANTE ALE LUNII APRILIE:

Luna tranziteaza urmatoarele zodii in aceasta luna: 
Berbec: 19, 20 si 21
Taur: 22 si 23 (zile fertile)
Gemeni: 24, 25 si 26
Rac: 1, 27 si 28 (zile fertile)
Leu: 2, 3, 29 si 30 
Fecioara: 4 si 5 
Balanta: 6 si 7 (zile fertile)
Scorpion: 8 si 9 (zile fertile)
Sagetator: 10 si 11
Capricorn: 12 si 13 (zile fertile)
Varsator: 14, 15 si 16
Pesti: 17 si 18 (zile fertile)

Pana pe 19 aprilie (ora 18:12 inclusiv) Soarele tranziteaza zodia Berbecului si incepand cu ora 18:13 incepe tranzitul Soarelui prin zodia Taurului. 

Mersul retograd al lui Mercur va continua in zodia Pestilor pana pe 5 aprilie (ora 12:11 inclusiv) apoi va reveni in mers direct si va tranzita aceasta zodie pana pe 17 aprilie (ora 00:42 inclusiv). In general pe un astfel de tranzit al lui Mercur este bine sa evitam cumparaturile costisitoare si semnarea unor contracte importante (daca este posibil). De asemenea, cu aceasta ocazie putem relua niste activitati din trecut pe care de data asta sa le ducem pana la capat intr-o maniera mai avantajoasa. 
Apoi Mercur va tranzita pana pe 9 mai 2012 la ora 07:14 zodia Taurului. Acest tranzit ne va ajuta sa luam hotararile potrivite dupa o lunga reflectare. Vom fi mai amabili cu cei din jur si vom avea chef de activitati care au legatura cu muzica, artele si literatura.

Pana pe 3 aprilie (ora 17:16 inclusiv) Venus se va simti foarte bine in tranzitul ei prin zodiac Taurului deoarece sunt avantajate relatiile de durata, loialitatea si increderea. Apoi Venus va tranzita zodia Gemenilor pe parcursul intregii luni, de aceea vom simti o mai mare nevoie de intalniri si discutii pe teme diverse si este foarte posibil sa facem drumuri de scurta durata.

Din 26 ianuarie si pana pe 15 aprilie (ora 05:53) Marte tranziteaza zodia Fecioarei in mers aparent retrograd, ceea ce va necesita o atentie mai mare in controlul energiilor martiene. Influenta acestei energii va fi mai ales asupra semnelor mutabile: Fecioara, Pesti, Gemeni, Sagetatori dar si asupra Berbecului si Scorpionului deoarece Marte este guvernatorul acestor semne. Dupa aceasta data Marte isi va recapata mersul direct prin zodia Fecioarei pana pe 2 iulie 2012. Pentru ca Marte este in mers direct ne ajuta sa gandim si sa actionam coerent. 

Din 25 decembrie 2011 Jupiter a revenit in mers direct in zodia Taurului si va favoriza munca bine facuta, dar si un chef de viata mai bine sustinut.

Saturn tranziteaza zodia Balantei in mers aparent retrograd pana pe 26 iunie. Este bine ca in aceasta perioada cei nascuti sau cu ascendentul in aceasta zodie sa se preocupe mai mult de relationarea cat mai armonioasa cu cei din jur.
Acest tranzit a lui Saturn ii ajuta pe nativii acestei zodii dar si pe cei cu ascendetul in Balanta sa slabeasca in mod natural.

Incepand cu 4 februarie Neptun intra pentru 14 ani in zodia Pestilor, in domiciliu, acolo unde se simte foarte bine. Aceasta planeta cu vibratie inalta ii va ajuta pe cei receptivi sa-si rafineze si sa-si purifice spiritul. Cei mai avantajati de acest tranzit vor fi cei nascuti in zodia Pestilor, cei cu Ascendentul in Pesti dar si cei care au un marcaj puternic in Pesti (mai multe planete personale in aceasta zodie). Neptun fiind o planeta colectiva vom simti si la nivelul maselor o influenta remarcabila si se pare ca idealurile si credinta vor avea un rol important in acesti ani.

Uranus tranziteaza zodia Berbecului si va avea un parcurs de 7 ani in aceasta zodie de foc, va fi o perioada plina de evenimente care ne va schimba mult, atat la nivel individual cat si la nivel colectiv. 

Va doresc o primavara frumoasa!
Pentru informatii suplimentare, intrebari sau solicitarea de analize personalizate imi puteti scrie pe adresa monica.lazar@cerulinstelat.ro
Monica Lazar
Astrolog

[ cont nou ]    [ parola mea ]

Tine-ma minte
Contul meu