Cauta:
Ce inseamna o mercerie de calitate

Ce inseamna o mercerie de calitate

  Autor Adina Lazar Data: 18.03.2013

Ne intrebam daca astazi se mai gasesc mercerii de calitate. Si nu ma refer la buticurile din piete unde gasim materiale, dantele, perdele, stofe si matasuri la preturi mici, de calitate inferioara. Ma refer la salonul acela imens, plin de matasuri naturale, de stofe fine, de perdele delicate, unde gasesti ace de toate marimile, nasturi din materiale si texturi diferite, butoni, panglici si capse pe alese. O mercerie de calitate este aceea unde esti servit cu un ceai si unde esti intampinat de un specialist in domeniu. O mercerie de calitate, inseamna locul in care nu gasesti doar marfa. Inseamna locul in care intalnesti tot ceea ce inseamna bun-gust si calitate. Mai exista astfel de merceri iin Romania? Da! Nu trebuie decat sa le cauti.Ce inseamna o mercerie de calitate

Cand avem nevoie de o mercerie

Oricand avem nevoie de o mercerie! Fie ca dorim sa cumparam ata pentru cusut, nasturi pentru o bluza, paiete pentru o rochie de seara, butoni, un set de forfece sau un material pentru o draperie, tot ajungem intr-o mercerie. Trebuie sa stii ca intr-o mercerie gasesti si tot felul de dantele, perdele, capse, fermoare, elastice, huse pentru haine sau umerase, butoni, clesti etc. De asemenea, pasionatii de croitorie pot achizitiona, tot de la mercerie, si ulei pentru masinile de cusut, spray-uri pentru croit, pernite pentru umeri, manechine din plastic si chiar masini de taiat materiale. Sa nu uitam de centimetrele necesare unei croitorese, de creta si creioanele de croitorie, sau de capse, carabine sau catarame. Si cand avem astfel de cumparaturi de facut, si vrem sa avem produse de calitate, trebuie sa apelam neaparat la o mercerie de calitate, mai exact la o mercerie unde stim ca vom gasi toate produsele de care avem nevoie.

De ce sa cautam o mercerie de calitate

O mercerie de calitate are intotdeuna angajati priceputi care te vor ajuta sa te hotarasti in privinta cumparaturilor, care iti pot da informatii despre multitudinea de produsele si accesoriile din mercerie. Si sfatul unui specialist este esential atunci cand nu suntem, noi insine, specialisti in croitorie ci doar pasionati de acest domeniu.

Dintr-o mercerie poti cumpara, pe langa accesoriile mentionate mai sus, stofe, perdele si alte materiale textile, si cutii pentru cadouri cu panglici decorative, tesute sub forma de funda, aplicate pe cutiile de cadouri.

Mercerii online

La ora actuala, majoritatea merceriilor au si website-uri on-line. Puteti sa cautati si sa aflati astfel ce produse au, la ce preturi, ce avantaje ofera. O parte din mercerii ofera si transportul produselor achizitionate direct la domiciliul clientului, contra unei sume de bani. Nu trebuie decat sa mergi in magazin si sa faci comanda. Daca stii deja ceea ce doresti, si in ce cantitati, poti comanda produsele si on-line.

Nu uita! O mercerie este necesara nu doar atunci cand esti croitor sau designer vestimentar. O mercerie este necesara si atunci cand esti pasionat de croitorie sau atunci cand vrei ca lucrurile care iti ies din mana sa fie frumoase. Asta inseamna o mercerie de calitate!

[ cont nou ]    [ parola mea ]

Tine-ma minte
Contul meu