Superbebe de sarbatori

Revista Superbebe, intr-un numar dublu decembrie-ianuarie, te invita sa traiesti din plin propria ta poveste de iarna, alaturi de bebelusul tau si de cel mai iubit si mai asteptat personaj din lume, Mos Craciun.

Cine este Mosul si de unde vine? Care sunt traditiile in tarile pe unde acesta trece cu sania sa trasa de reni? Cum sa il intampini si cum sa iti petreci sarbatorile cit mai frumos si sanatos? Vei gasi raspunsurile la aceste intrebari in paginile de sezon ale revistei Superbebe.

Dana Razboiu si fiul ei, Vic, asteptandu-l pe Mos

In seara de Ajun, copiii de pretutindeni il asteapta pe Mos Craciun, cu sacul doldora de cadouri. Superbebe s-a strecurat in casa unui micut, pentru a surprinde pregatirile de sarbatoare. Victor, baietelul Danei Razboiu, intelege tot ce se intampla in jurul lui si se pregateste cu constiinciozitate pentru marea zi, chiar daca are numai un an si zece luni. Inconjurat de multa dragoste, el asculta cat e ziua de lunga povestile mamei sale despre Mosul, cel care aduce daruri si bucurie in casele copiilor cuminti. Victor o ajuta pe mama la pregatirea bucatelor pentru masa de Craciun, dupa care aduce globurile pentru brad si le potriveste dupa gustul sau, toate pe o singura crenguta.

Dana incearca sa petreaca cat mai mult timp cu el, dimineata si seara, iar weekendurile ii sunt dedicate in intregime baietelului. "Marile iubiri ale vietii mele sunt Vic si televiziunea. Sunt un om obisnuit, nu o vedeta. Dupa parerea mea, vedetele sunt actorii, muzicienii, scriitorii… Victor este un copil normal, are deja multi prieteni pe care ii primim cu drag la noi in casa si, daca am avea timp, ne-am juca amandoi cat e ziua de lunga. Sufrageria mea a devenit o mica gradinita, plina de ursuleti, masinute, mingi si avem chiar si un cort in care ne ascundem, ca sa ne cautam", a declarat Dana Razboiu, in exclusivitate pentru Superbebe.

Eva, puisorul lui Mihai Gainusa

La jumatatea lui octombrie, in familia lui Misu Gainusa a avut loc un mare eveniment: sotia lui, Ioana, a adus pe lume o fetita frumoasa si sanatoasa. Inca din fasa, Eva pare inzestrata cu abilitati de carcotasa, deoarece spune ce are de spus ori de cate ori nu ii convine ceva.

Mihai Gainusa a marturisit ca isi doreau foarte mult un copil, iar atunci cand el si sotia sa au hotarit sa devina parinti, au reusit din prima. "Mai vrem cel putin doi copii, dar mai asteptam un pic, sa ne acomodam mai intai cu Eva. Suntem extrem de fericiti si sper din tot sufletul ca Eva sa mosteneasca cateva dintre calitatile mele, frumusetea mamei ei si sa fie sanatoasa", a declarat Gainusa-tatal revistei Superbebe.