Cauta:
Patutul copilului - important pentru o dezvoltare armonioasa

Patutul copilului - important pentru o dezvoltare armonioasa

  Autor Echipa NN Data: 18.01.2012

Patutul copilului - important pentru o dezvoltare armonioasa
Esti casatorit/a de ceva timp, te descurci bine cu banii si iti dai seama ca este momentul potrivit sa aduci pe lume un copil pe care ti-l doreai de mult timp in urma. In momentul actual poti gasi orice lucru care poate face cresterea micutului tau sa fie una mai usoara, analizand piata de profil iti vei da seama ca sunt unele accesorii pe care nici macar nu ti le-ai imaginat vreodata. 

Dar, dintre toate acestea cea mai importanta piesa, in care copilul tau va petrece foarte mult timp este patutul. Stim ca un nou nascut doarme foarte mult. Patutul mai poate constitui mediul imediat inconjurator, in care el se poate si juca. Sunt foarte multe modele de patuturi pentru copii, unele dintre ele avand rolul si de tarc de joaca.
Acestea pot fi confectionate din plastic si material protector sau din lemn. In astfel de patuturi ai siguranta ca cel mic se va juca doar cu jucariile lasate de tine, ne mai existand riscul riscul sa ajunga la priza sau la vreo ceasca  cu ceai fierbinte. 
Patuturile de plastic au doar acei stalpi din colturi mai rigizi in rest este material textil, asta permite copilului sa nu se loveasca atunci cand este ridicat si sa se dezechilibreze. Patuturile din lemn au pe margini stinghii subtiri din diferite esente de lemn, una din laturi se poate lasa in jos pentru a putea lua mai usor copilul. 

O multitudine de astfel de modele de patuturi copii dar si multe alte accesorii le puteti cumpara din magazinele de specialitate, sau le puteti comanda de pe magazinele online de profil.

[ cont nou ]    [ parola mea ]

Tine-ma minte
Contul meu