Cauta:
Colectarea laptelui matern cu ajutorul pompei de san

Colectarea laptelui matern cu ajutorul pompei de san

Data: 18.04.2012

Colectarea laptelui matern cu ajutorul pompei de san
Colectarea laptelui matern si stocarea lui in conditii adecvate, reprezinta o sursa eficienta si importanta de hrana pentru nou-nascut. Primele zile dupa nastere sunt critice pentru stimularea lactatiei. Daca bebelusul nu poate fi alaptat, este foarte important sa incepeti sa folositi o pompa pentru san, la un interval regulat de 3 ore, atat pentru declansarea lactatiei, cat si pentru mentinerea acesteia. 

In perioadele in care nu aveti cum sa alaptati (va reintoarceti la serviciu, din diverse motive medicale etc) sau cand aveti prea mult lapte, pompele de san sunt foarte utile, deoarece ele mentin secretia lactata continua.
Colectarea laptelui permite nou-nascutului sa beneficieze in continuare de toate avantajele unei nutritii specifice alaptarii la san.
Nu uitati - colectarea laptelui din sani nu trebuie facuta agresiv. Pompele de calitate au ca scop simularea actiunii de suctiune a copilului si nu trebuie sa cauzeze disconfort. Daca utilizarea pompei provoaca durere, opriti-va si solicitati sfatul unui specialist.

Tommee Tippee este brand-ul reprezentant al Grupului Mayborn-Anglia, cu experienta de peste 50 ani in domeniu, care sustine hranirea sanatoasa si igiena nou-nascutilor din intreaga lume, inovand piata articolelor pentru copii.
Anii de experienta a mamelor care alapteaza si de cercetare a specialistilor, au dat nastere gamei "Closer To Nature" care a revolutionat si incurajat hranirea cu lapte matern. Combinand alaptarea la san si hranirea cu biberonul  folosind lapte matern mai mult timp, Tommee Tippee respecta etapele de dezvoltare sanatoasa ale nou-nascutilor oferind produse unice, sigure (BPA free) si eficiente.

Pompa de san manuala Close to Nature este compusa doar din 3 piese asigurand astfel montajul rapid si usor. Cupa din cauciuc siliconat fin prevazuta cu denivelari pentru masaj stimuleaza lactatia si ofera confort maxim. Operarea manuala implica un nivel de aspirare discret, eficient si usor de controlat. Manevrare doar cu o singura mana.
Setul contine : 1 biberoane "Closer to Nature" de 150 ml +0 luni; 1 cutie pentru sterilizare in cuptorul cu microunde; 6 tampoane pentru san ultra-confort; 1 recipient pentru stocarea laptelui matern. 0%BPA.


[ cont nou ]    [ parola mea ]

Tine-ma minte
Contul meu