Ghidul Parintilor

Asociatia de Educatie Prenatala din Romania
http://www.nou-nascuti.ro/ghidul-parintilor/asociatia-de-educatie-prenatala-din-romania.html
Autor:

Asociatia de Educatie Prenatala din Romania are drept scop să promoveze conceptul de educaţie prenatală şi informaţiile ştiinţifice necesare adoptării de către viitorii părinţi a unor noi comportamente care să asigure dezvoltarea armonioasă a copiilor ce se vor naste.
Demersul nostru se fundamenteaza pe principiul - sustinut de rezultatele cercetarilor Ón domeniu - conform caruia viata mamei, la nivel fiziologic, afectiv si mental, are o influenta semnificativa asupra dezvoltarii embrionului si fatului. La fel de important este si rolul tatalui inainte de conceptie si in momentul conceptiei.
Exista studii care demonstreaza o legatura directa intre modul de viata a ambilor parinti si starea de sanatate a viitorului copil.

Pentru anul 2005, Asociatia de Educatie Prenatala din Romania isi propune sa se intalneasca cu femeile gravide, cuplurile care asteapta un copil, cuplurile care doresc sa aiba un copil, tinerii, adolescentii.

Pentru femeile gravide/cuplurile care asteapta un copil, putem oferi, in cadrul intalnirilor noastre de grup sau individuale, tehnici de armonizare si de constientizare a legaturii profunde cu copilul care se va naste:
Articol de pe Nou Nascuti (www.nou-nascuti.ro)