Agenda medicala

Reduceti simptomele alergice!
http://www.nou-nascuti.ro/agenda-medicala/reduceti-simptomele-alergice.html
Autor: Echipa NN

Tuse, stranut, respiratie ingreunata, mancarimi, ochi inlacrimati... acestea sunt numai cateva dintre simptomele neplacute de care sufera copiii alergici. Cum puteti ajuta insa la reducerea manifestarilor? Aflati citind sfaturile noastre!

Identificarea alergenilor

Unii alergeni nu pot fi nici controlati, nici exclusi din mediul de viata al copilului. Este clar ca nu puteti lupta cu schimbarea anotimpurilor sau cu invazia de polen care se face simtita primavara. Dar alti declansatori ai alergiei pot fi evitati pentru a reduce simptomele alergiei. Descoperind care sunt alergenii la care este sensibil copilul dumneavoastra si evitandu-i, puteti imbunatati simtitor viata celui mic. Factorii declansatori pot varia de la un copil la altul si se pot chiar schimba in decursul timpului. Si totusi, exista cativa alergeni responsabili de majoritatea manifestarilor. Pentru a indetifica exact ce anume declanseaza alergia copilului dumneavoastra, verificati agentii externi de mai jos, cei mai susceptibili de a cauza reactii alergice:
Dupa ce ati aflat ce tip de alergen este responsabil pentru simptomele copilului, puteti lua masurile necesare pentru imblanzirea manifestarilor.

Invingeti alergia!
Articol de pe Nou Nascuti (www.nou-nascuti.ro)