Cauta:
Un copil stralucitor

Un copil stralucitor

Data: 23.03.2009

Asa este  copilul meu stralucitor, inca din burtica de la mamica lui a fost asa.

Sa va povestesc cum si-a facut aparitia in viata noastra acest bebel. In anul 2007, in luna martie, am aflat ca sint insarcinata. Nnici nu se putea sa primim o veste mai frumoasa ca asta, eram impreuna cu partenerul meu de 6 ani si consideram noi ca este momentul sa trecem la un nou nivel al relatiei si sa ne umplem viata si sufletele cu o minunatie de copil. Eram tare mandra si impartaseam bucuria mea cu toti cunoscutii, dar nefastul s-a produs dupa scurt timp de la aflarea vestii, de 8 martie, am iesit la restaurant cu prietenii nostri sa sarbatorim. Am petrecut, fara sa stiu ca a doua zi se va intampla dezastrul, am pierdut sarcina, urmand o perioada foarte grea, cand doctorii s-au chinuit sa puna un diagnostic: sarcina etopica sau oprita din evoluite cu avort incomplet. Au fost 2 saptamani de soc, am lipsit de la munca neputand sa imi revin, dar cu bunavointa lui Dumnezeu a trecut iar in anul 2008 in aceiasi luna martie am aflat ca sint iarasi insarcinata, nu va spun ce spaima am tras, gandindu-ma ca aceiasi luna ar puteam fi fatala din nou. Am tinut totul secret, nu m-am bucurat nu cumva sa atrag  raul asupra noastra,  iar dupa analize nenumarate si controale exagerate ne-am dumerit ca sarcina merge ok. Si am inceput sa asteptam.

Timpul trecea, eu ma ingreunam. Am inceput sa imi pierd rabdarea, iar de la 7 luni mi-am facut bagajelul pe care l-am asezat frumos la usa, dar nu a fost sa fie asa, bebelul nu s-a dat scos decat de urechi, cum frumos spunea doamna doctor. A asteptat pana la 40 de saptamani, cand, nemaiavand astampar, m-am dus la spital sa nasc, dorind ca nasterea sa fie provocata.

Asa ca, intr-o zi de joi, am fost la spital, iar vineri, 5 decembrie, dupa un travaliu scurt, care a inceput la ora 10, membranele rupte cam pe la aceiasi ora, o epidurala facuta la fix, si cateva tipete de lupta a iesit bondarelul meu de 4.100 kg,  cu un cap rotund si un nas micut pe care l-am pupat imediat dupa ce a fost curatat putin de doctor. A stralucit ca o stea, mai ales cand la vazut tatutul lui, care se cam pierduse cu firea la auzul tiptelor mele.

Asa ne-a fost luminata viata de catre Dumnezeu, avem un copil frumos si sanatos, care se numeste Robert Stefan si care, in momentul de fata are 3 luni si 15 zile.

badeamiki, membru NN
Adauga un comentariu in forumul la cafenea
Comentarii
6 comentarii
 • a spus
  sâmbătă, 16.05.2009
  ce scump e!sa va traiasca. stii vorba aia:totul e bine cand se termina cu bine. [ ... ]
 • a spus
  sâmbătă, 09.05.2009
  sanatate multa pt baietel si pt voi,sa-l cresteti mare si sanatos. [ ... ]
 • a spus
  luni, 30.03.2009
  Foarte frumoasa poveste!Sa va traiasca si sa fiti sanatosi [ ... ]
 • a spus
  joi, 26.03.2009
  sa-ti traiasca baietelul si sa fie sanatos! [ ... ]
 • a spus
  miercuri, 25.03.2009
  Sa fiti sanatosi si sa va bucurati de tot ceea ce va face bondarelul caci sunt clipe de nepretuit pt [ ... ]
 • a spus
  marți, 24.03.2009
  sa cresteti mari si sanatosi .ne bucuram ca totul s-a terminat cu bine. [ ... ]
[ cont nou ]    [ parola mea ]

Tine-ma minte
Contul meu