Cauta:
Previziuni astrologice pentru anul 2010

Previziuni astrologice pentru anul 2010

  Autor Monica Lazar, astrolog Data: 06.01.2010

Anul 2010 va fi un an dinamic, plin de provocari, dar destul de obositor.

De fiecare data când cititi despre zodia în care v-ati nascut este bine sa dati atentia cuvenita si pentru citirea caracteristicilor descrise la zodia aflata la ascendent.

Iata câteva sfaturi care va pot ajuta în a întelege mai bine atmosfera anului 2010 pentru fiecare zodie sau ascendent*:

soarele sau Ascendentul în berbec: În prima parte a anului relatiile de dragoste vor fi rascolite. Este de fapt un test, daca dragostea exista cu adevarat atunci veti iesi învingatori din aceaste provocari. De aceea, pe unii dintre voi va poate astepta chiar o casatorie, dar si conceperea unui copil.

soarele sau Ascendentul în taur: Veti avea multe de rezolvat în casa dar si în familie. La serviciu veti avea mult de lucru si veti avea nevoie de odihna. Daca aveti o problema de sanatate mai veche este bine sa va ocupati cu seriozitate de ea. Aveti sansa sa va faceti noi prieteni si sa aderati la anumite organizatii sau grupuri unde veti întâlni persoane interesante.

soarele sau Ascendentul în gemeni:  Marte în casa studiilor si a comunicarii va face mai nerabdatori atunci când vine vorba de cooperare cu cei din jur. Încercati pâna la mijlocul anului sa aveti relatii acceptabile cu rudele si vecinii. Daca exista o relatie de dragoste, în acest an ea va fi pusa la încercare. Daca nu exista, atunci veti dori sa aveti un partener serios si matur, pe care va puteti baza. În cariera puteti avea sanse de a evolua, depende numai de voi. Nu evitati provocarile deoarece va pot oferi surprize!   

soarele sau Ascendentul în rac: În acest an puteti câstiga bani frumosi dar veti fi tentati sa si cheltuiti, mai ales în primul trimestru al anului. Saturn in urmatorii 2 ani va face curatenie în casa si familia voastra. Altfel spus, relatiile cu cei din familie pot cunoaste momente mai dificile dar ele ca au scop rezolvarea unor probleme mai vechi. Este posibil ca unul din parinti sa aiba nevoi de voi mai mult în aceasta perioada. Puteti calatorii în strainatate mult mai usor, relatiile cu strainatatea si strainii sunt foarte bune, puteti investi în educatia voastra prin înscrierea la un curs de specializare. Puteti învata mai usor o limba straina, si asta datorita lui Jupiter care tranziteaza zodia Pestilor.


soarele sau Ascendentul în leu: Marte în zodia Leului va poate ajuta în acest an sa va investiti banii cu întelepciune. Este de preferat sa nu luati sau sa dati bani cu împrumut. Daca nu v-ati gasit în 2009 un partener nu fiti dezamagiti, si în acest an exista sanse, mai ales în prima parte a anului. Saturn în casa comunicarii va ajuta sa aprofundati anumite studii, dar sa si comunicati mai serios cu rudele. 

soarele sau Ascendentul în fecioara: În 2010 este bine sa faceti economii sau cel putin sa nu faceti cheltuieli exagerate. Relatiile de dragoste vor trece prin provocari si va fi greu de tinut pasul cu ele. Important este sa stiti ce vreti. Relatiile parteneriale de orice fel (casatorie, relatii de afaceri) sunt cele mai avantajate în acest an. Sanatatea trebuie monitorizata, mai ales în prima parte a anului. 

soarele sau Ascendentul în balanta: Cu Saturn în zodia voastra va trebui sa fiti mai rigurosi, seriosi si mai rabdatori. Jupiter va va ajuta sa va gasiti un loc de munca mult visat dar sa aveti si o sanatate buna. În casa si familie vor fi transformari lente dar profunde.

soarele sau Ascendentul în scorpion: Relatiile de dragoste sunt ajutate de Jupiter sa înfloreasca, cei singuri au sanse mari sa-si gaseasca perechea potrivita. Zona carierei este dinamica dar si plina de sincope, important este sa aveti încredere în voi, chiar daca unii vor încerca sa va puna piedici. Sfera sanatatii trebuie sa fie în atentia voastra deoarece Saturn o sa va dea anumite semne atunci când apare o problema. Nu le ingnorati, mergeti la medic si tratati-va.

soarele sau Ascendentul în sagetator: Evenimente favorabile în tot ceea ce tine de casa si familie (parinti, sot/sotie, copii). Relatiile cu strainatatea este o alta posibila preocupare pentru anul 2010. Provocarea vine de la prieteni, este posibil ca la acest capitol cel putin doi ani de acum încolo sa faceti ceva curatenie.

soarele sau Ascendentul în capricorn: Pluton în Capricorn va invita la o transformare profunda, de aceea fiti receptivi la provocarile care vor veni. Jupiter în casa studiilor si a comunicarii va ajuta la aprofundarea educatiei dar si la cooperare. De asemenea veti avea relatii bune cu rudele în acest an. Marte va va ajuta în cazul în care veti avea nevoie de o interventie chirurgicala pentru a rezolva o problema de sanatate. Saturn în casa carierei va pune la munca dar în acelasi timp va ofera si ocazia sa claditi ceva durabil în acest domeniu. Rabdarea si perseverenta vor fi rasplatite!

soarele sau Ascendentul în varsator: Se presupune ca anul 2009 a fost un an excelent pentru voi, banii pe care eventual i-ati câstigat va trebui sa îi investiti în acest an cu întelepciune, iar Jupiter în casa banilor va va ajuta. În schimb veti fi foarte mult solicitati în relatiile parteneriale, sefii vor fi mult mai exigenti dar si acasa, în cazul în care sunteti casatoriti nu veti fi scutiti de provocari. Saturn va poate îmboli sa va aprofundati studiile, ceea ce nu ar fi rau deloc, cu conditia sa fiti seriosi si rabdatori.

soarele sau Ascendentul în pesti: Aveti în 2010 planeta Jupiter de partea voastra, de aceea este bine sa va puneti în practica ceea ce v-ati propus. Aveti toate ingredientele : energie, curaj si încredere ! Anul 2010 nu il veti uita multa vreme. Marte în casa sanatatii va invita sa va faceti controlul anual, nu neglijati acest obicei chiar daca va simtiti bine. Relatiile cu colegii si sefii sunt foarte dinamice si va solicita atentie maxima pâna la mijlocul anului. Saturn va ofera ocazia sa câstigati niste bani dar este foarte important sa fiti atenti cum îi investiti pe termen lung. Neptun în Varsator va da intuitie si inspiratie.

*) Ascendentul în astrologia occidentala se poate afla în functie de datele de nastere (ziua, luna, anul, locul si mai ales ora si minutul nasterii).

Va doresc un an nou plin de evenimente interesate !

Pentru solicitarea de analize astrologice personalizate îmi puteti scrie pe adresa
monica.lazar@cerulinstelat.ro

Monica Lazar
Astrolog
www.cerulinstelat.ro

Adauga un comentariu in forumul la cafenea
Comentarii
0 comentarii
[ cont nou ]    [ parola mea ]

Tine-ma minte
Contul meu