Cauta:
FAZELE LUNII IN SEPTEMBRIE 2011

FAZELE LUNII IN SEPTEMBRIE 2011

  Autor Astrolog Monica Lazar Data: 29.08.2011

1. LUNA IN CRESTERE 1 - 11 si 28 - 30 SEPTEMBRIE

Sunt favorizate urmatoarele activitati, mai ales in perioada 1 si 8 septembrie: 
 • tratamentele, mai ales cele care au legatura cu urmatoarele parti ale  corpului: rinichi si sistemul uro-genital, ficat, coapse, genunchi;
 • cresterea in greutate; 
 • fertilitatea; 
 • cresterea puterii de vindecare a organismului; 
 • masajul de drenare, tunderea parului si a unghiilor;
 • faciliteaza cumpararile; 
Nu sunt favorizate in apropierea momentului de luna plina (perioada 9-11 septembrie):
 • orice interventie chirurgicala (daca este posibil) mai ales pentru zonele: gambe si talpi; 
 • vaccinarile.
2. LUNA PLINA: 12 SEPTEMBRIE ORA 12:27

Activitatile avantajate:
 • relatiile cu copii si relatiile de dragoste;
 • toate activitatiile in care ne folosim creativitatea;
NU sunt favorizate:
 • interventiile chirurgicale mai ales in zona talpilor;
 • vaccinarile.
 • emotiile vor avea tendinta sa se manifeste fara nicio opreliste, de aceea este bine sa nu luati decizii importante in aceste momente, orice decizie este bine sa o cantariti atunci cand sunteti intr-o stare de liniste interioara si in niciun caz atunci cand sunteti agitati
3. LUNA IN DESCRESTERE 13 - 26 SEPTEMBRIE

Sunt favorizate urmatoarele activitati: 
 • cura de slabire si dezintoxicarea, 
 • curatenia,
 • scaderea in greutate si masajele de relaxare,
 • interventiile chirurgicale,
 • continuarea activitatilor incepute in perioada cu luna in crestere.
4. LUNA NOUA: 27 SEPTEMBRIE ORA 14:09

Sunt favorizate urmatoarele activitati: 
 • Daca aveti posibilitatea, este ideal ca in aceasta zi sa tineti post deoarece capacitatea de dezintoxicare a organismului este maxima,
 • Sunt favorizate activitatile de grup dar si relatiile cu prietenii.
5. EVENIMENTELE IMPORTANTE ALE LUNII SEPTEMBRIE:

Luna tranziteaza urmatoarele zodii in aceasta luna: 

Berbec: 14 si 15 
Taur: 16, 17 si 18 (zile fertile)
Gemeni: 19 si 20
Rac: 21, 22 si 23 (zile fertile)
Leu: 24 si 25 
Fecioara: 26 si 27 
Balanta: 1, 28 si 29 (zile fertile)
Scorpion: 2, 3 si 30 (zile fertile)
Sagetator: 4, 5 si 6
Capricorn: 7 si 8 (zile fertile)
Varsator: 9 si 10
Pesti: 11,12 si 13 (zile fertile)

Pana pe 23 septembrie Soarele tranziteaza zodia Fecioarei, iar din data de 24 septembrie incepe tranzitul prin zodia Balantei. 

Intre 1 si 9 septembrie Mercur tranziteaza zodia Leului, in aceasta perioada ar trebui sa ne fie clar drumul pe care dorim sa pornim, apoi incepand cu 10 septembrie Mercur va tranzita zodia Fecioarei pana pe 25 septembrie si vom avea ocazia sa comunicam inteligent, clar si logic. De asemenea toate discutiile vor avea si o grad mare de aplicabilitate. Sunt avantajate persoanele nascute sau cu ascendent in zodia Fecioarei.
Din 26 septembrie Mercur intra in zodia Balantei, de aceea vom avea o atractie mai mare catre arta si muzica. Sunt avantajate ocupatiile care presupun exprimarea in public (orator, cantaret etc).

Pana pe 15 septembrie Venus tranziteaza zodia Fecioarei ceea ce va face ca multe relatii interumane sa se bazeze mai mult pe simt pracatic si pe ratiune.
Incepand cu 16 septembrie Venus tranziteaza zodia Balantei care ne va aduce mai mult echilibru in relatiile parteneriale dar si mai multa atractie catre activitatile artistice.

Planeta Marte tranziteaza zodia Racului pana pe 19 septembrie, ceea ce ii face pe barbati mai romantici. Energia martiana in acest context va fi discreta si indirecta. Punctele sensibile pentru aceasta perioada sunt stomacul, digestia si zona pieptului. Din 20 septembrie Marte va tranzita zodia Leului si ne va da energia si dorinta de a actiona si de a realiza ceea ce ne dorim cu cinste si onoare. 

Jupiter este in mers aparent retrograd in zodia Taurului pana pe 25 decembrie 2011. Este o perioada buna pentru a reflecta la ceea ce am realizat pina acum, si de a ne ajusta efortul si atitudinea fata de anumite proiecte in derulare. Nativii din zodiile de pamant vor fi mai implicate in astfel de activitati.

Saturn tranziteaza zodia Balantei, astfel va da o sansa acestor nativi sa devina respectati si iubiti, mai ales pentru calitatile sale profesionale. Acest tranzit a lui Saturn ii ajuta pe nativii acestei zodii dar si pe cei cu ascendetul in Balanta sa slabeasca in mod natural.

Neptun tranziteaza zodia Varsatorului in mers aparent retrograd si ne da multa dorinta de originalitate, independenta si dor de duca. Nu strica sa va notati toate ideile interesante care va trec prin cap sau chiar ceea ce visati. Este posibil ca la un moment dat aceste idei sa va fie folositoare. Atentie la comportamentele extravagante!

Uranus tranziteaza zodia Berbecului si va avea un parcurs de 7 ani in aceasta zodie de foc, va fi o perioada plina de evenimente care ne va schimba mult, atat la nivel individual cat si la nivel colectiv. Din 11 iulie Uranus este in mers aparent retrograd, astfel Uranus devine mai puternic in manifestarea sa atunci cand retrogradeaza. Dorinta de libertate fara limite este mai puternica, dar atentie ca aceasta dorinta sa nu se manifeste prin incalcarea libertatii celor din jur. Daca vreti cu adevarat o revolutie in viata personala atunci incepeti cu o schimbare profunda a interiorului vostru. Acolo de fapt se manifesta libertatea fara limite. 

Va doresc o toamna frumoasa!
Pentru informatii suplimentare, intrebari sau solicitarea de analize personalizate imi puteti scrie pe adresa monica.lazar@cerulinstelat.ro
Monica Lazar
Astrolog

[ cont nou ]    [ parola mea ]

Tine-ma minte
Contul meu