Cauta:
FAZELE LUNII IN OCTOMBRIE 2011

FAZELE LUNII IN OCTOMBRIE 2011

  Autor Astrolog Monica Lazar Data: 27.09.2011

FAZELE LUNII IN OCTOMBRIE 2011

1. LUNA IN CRESTERE 1 - 11 si 27 - 31 OCTOMBRIE

Sunt favorizate urmatoarele activitati, mai ales in perioada 1 si 8 octombrie: 
 • tratamentele, mai ales cele care au legatura cu urmatoarele parti ale  corpului: sistemul uro-genital, ficat, coapse, genunchi si gambe, sistemul circulator;
 • cresterea in greutate; 
 • fertilitatea; 
 • cresterea puterii de vindecare a organismului; 
 • masajul de drenare, tunderea parului si a unghiilor;
 • faciliteaza cumpararile; 
Nu sunt favorizate in apropierea momentului de luna plina (perioada 9-11 octombrie):
 • orice interventie chirurgicala (daca este posibil, dar mai ales pentru zonele: cap si talpi; 
 • vaccinarile.
2. LUNA PLINA: 12 OCTOMBRIE ORA 05:07

Activitatile avantajate:
 • relatiile parteneriale de orice fel;
NU sunt favorizate:
 • interventiile chirurgicale mai ales in zona capului;
 • vaccinarile.
 • Vom avea mai multa ambitie in a inlatura blocajele dar si destula neliniste interioara.
3. LUNA IN DESCRESTERE 13 - 25 OCTOMBRIE

Sunt favorizate urmatoarele activitati: 
 • cura de slabire si dezintoxicarea, 
 • curatenia,
 • scaderea in greutate si masajele de relaxare,
 • interventiile chirurgicale,
 • continuarea activitatilor incepute in perioada cu luna in crestere.
4. LUNA NOUA: 26 OCTOMBRIE ORA 22:56

Sunt favorizate urmatoarele activitati: 
 • Daca aveti posibilitatea, este ideal ca in aceasta zi sa tineti post deoarece capacitatea de dezintoxicare a organismului este maxima,
 • Sunt favorizate activitatile in familie si relatiile cu parintii.
5. EVENIMENTELE IMPORTANTE ALE LUNII OCTOMBRIE:

Luna tranziteaza urmatoarele zodii in aceasta luna: 

Berbec: 11,12 si 13 
Taur: 14 si 15 (zile fertile)
Gemeni: 16, 17 si 18
Rac: 19 si 20 (zile fertile)
Leu: 21 si 22 
Fecioara: 23 si 24 
Balanta: 25 si 26 (zile fertile)
Scorpion: 1, 27 si 28 (zile fertile)
Sagetator: 2, 3, 29 si 30
Capricorn: 4, 5 si 31 (zile fertile)
Varsator: 6, 7 si 8
Pesti: 9 si 10 (zile fertile)

Pana in jurul ore 21:00 pe 23 octombrie Soarele tranziteaza zodia Balantei, iar dupa aceasta ora incepe tranzitul prin zodia Scorpionului. 

Pana la mijlocul zilei de 13 octombrie Mercur tranziteaza zodia Balantei, de aceea vom avea o atractie mai mare catre arta si muzica. Sunt avantajate ocupatiile care presupun exprimarea in public (orator, cantaret etc).

Intre 13 octombrie (dupa pranz) si 31 octombrie Mercur tranziteaza zodia Scorpionului, in aceasta perioada vom avea tendinta sa avem limba cam ascutita, nu vom ierta pe nimeni cu ironii bine plasate. Simtul de observatie este ascutit si patrunzator. Nu ne scapa nimic. 

Pana pe 8 octombrie Venus tranziteaza zodia Balantei care ne va aduce mai mult echilibru in relatiile parteneriale dar si mai multa atractie catre activitatile artistice. Incepand cu 9 octombrie si pana la sfarsitul lunii Venus tranziteaza zodia Scorpionului, vom avea tendinta sa fim patimasi in dragoste. Atentie la dorinta de a poseda si la gelozie!

Pe toata durata lunii octombrie planeta Marte tranziteaza zodia Leului si ne va da energia si dorinta de a actiona si de a realiza ceea ce ne dorim cu cinste si onoare. 

Jupiter este in mers aparent retrograd in zodia Taurului pana pe 25 decembrie 2011. Este o perioada buna pentru a reflecta la ceea ce am realizat pina acum, si de a ne ajusta efortul si atitudinea fata de anumite proiecte in derulare. Nativii din zodiile de pamant vor fi mai implicate in astfel de activitati.

Saturn tranziteaza zodia Balantei, astfel va da o sansa acestor nativi sa devina respectati si iubiti, mai ales pentru calitatile sale profesionale. Acest tranzit a lui Saturn ii ajuta pe nativii acestei zodii dar si pe cei cu ascendetul in Balanta sa slabeasca in mod natural.

Neptun tranziteaza zodia Varsatorului in mers aparent retrograd si ne da multa dorinta de originalitate, independenta si dor de duca. Nu strica sa va notati toate ideile interesante care va trec prin cap sau chiar ceea ce visati. Este posibil ca la un moment dat aceste idei sa va fie folositoare. Atentie la comportamentele extravagante!

Uranus tranziteaza zodia Berbecului si va avea un parcurs de 7 ani in aceasta zodie de foc, va fi o perioada plina de evenimente care ne va schimba mult, atat la nivel individual cat si la nivel colectiv. Din 11 iulie Uranus este in mers aparent retrograd, astfel Uranus devine mai puternic in manifestarea sa atunci cand retrogradeaza. Dorinta de libertate fara limite este mai puternica, dar atentie ca aceasta dorinta sa nu se manifeste prin incalcarea libertatii celor din jur. Daca vreti cu adevarat o revolutie in viata personala atunci incepeti cu o schimbare profunda a interiorului vostru. Acolo de fapt se manifesta libertatea fara limite. 

Va doresc o toamna frumoasa!
Pentru informatii suplimentare, intrebari sau solicitarea de analize personalizate imi puteti scrie pe adresa monica.lazar@cerulinstelat.ro
Monica Lazar
Astrolog
www.cerulinstelat.ro

[ cont nou ]    [ parola mea ]

Tine-ma minte
Contul meu