Cauta:
Fazele lunii in noiembrie 2012

Fazele lunii in noiembrie 2012

  Autor Monica Lazar, Astrolog Data: 29.10.2012

1. LUNA IN DESCRESTERE intre 1 si 13; 29 si 30 NOIEMBRIE

Sunt favorizate urmatoarele activitati: 
 • cura de slabire si dezintoxicarea, 
 • curatenia,
 • scaderea in greutate si masajele de relaxare,
 • interventiile chirurgicale,
 • continuarea activitatilor incepute in perioada cu luna in crestere.
2. LUNA NOUA: 14 NOIEMBRIE ORA 12:08

Tot in aceast moment se va desfasura si o Eclipsa totala de Soare, cu aceasta ocazie vor fi vizati mai ales nativii nascuti in zodia Scorpionului si prin rezonanta si cei din zodia Taurului. Traiectoria acestei eclipse nu vizeaza teritoriul Romaniei, in schimb ea va putea fi vizibila de pe teritoriul nordului extrem al Australiei si din sudul Oceanului Pacific. 

Sunt favorizate urmatoarele activitati: 
 • Daca  aveti posibilitatea, este ideal ca in aceasta zi sa tineti post deoarece capacitatea de dezintoxicare a organismului este maxima,
 • Sunt favorizate si pot aparea noi oportunitati care au legatura cu activitatiile de grup si cu relatiile de prietenie,
 • Zodia vedeta: Scorpionul
 • Cuvinte cheie: concentrare, cercetare, perseverenta, vointa.
3. LUNA IN CRESTERE 15 - 27 NOIEMBRIE

Eveniment astronomic: Pe 17 si 18 noiembrie se vor putea observa Leonidele - ploaia de meteori (stele cazatoare). Meteorii vor radia din zona constelatiei Leului dupa miezul noptii si provin din coada Cometei Temple-Tuttle. Mai multe informatii despre acest fenomen gasiti aici: http://www.astro-urseanu.ro/leonide.html

Sunt favorizate urmatoarele activitati: 
 • tratamentele, mai ales cele care au legatura cu urmatoarele parti ale corpului: coapse (15 si 16), sistemul osos si genunchi (17 si 18); gambele si sistemul circulator (19 si 20), picioare si sistemul limfatic (21, 22 si 23), capul si ochii (24 si 25);
 • cresterea in greutate; 
 • fertilitatea; 
 • cresterea puterii de vindecare a organismului; 
 • masajul de drenare, tunderea parului si a unghiilor;
Nu sunt favorizate in apropierea momentului de luna plina (perioada 26 si 27):
 • orice interventie chirurgicala (daca este posibil), dar mai ales pentru gat si umeri;
 • vaccinarile.
4. LUNA PLINA:  28 NOIEMBRIE ORA 16:47

Tot in aceast moment se va desfasura si o Eclipsa de luna in penumbra, cu aceasta ocazie vor fi vizati mai ales nativii nascuti in zodia Gemenilor. Eclipsa va fi vizibila in Europa, Africa de Est, Asia, Australia, Oceanul Pacific, si America de Nord.

Activitatile avantajate:
 • orice activitate care are legatura cu dezvoltarea personala si imbunatatirea imaginii publice,
NU sunt favorizate:
 • interventiile chirurgicale mai ales in zona gat si umeri;
 • vaccinarile.
5. EVENIMENTELE IMPORTANTE ALE LUNII NOIEMBRIE:

Luna tranziteaza urmatoarele zodii in aceasta luna: 
Berbec: 24 si 25
Taur: 26,27 si 28 (zile fertile)
Gemeni: 1, 2, 3, 29 si 30
Rac: 4 si 5 (zile fertile)
Leu: 6, 7 si 8
Fecioara: 9 si 10
Balanta: 11 si 12 (zile fertile)
Scorpion: 13 si 14 (zile fertile)
Sagetator: 15 si 16
Capricorn: 17 si 18 (zile fertile)
Varsator: 19 si 20
Pesti: 21,22 si 23 (zile fertile)
Pāna pe 21 noiembrie Soarele tranziteaza zodia Scorpionului, iar apoi incepe tranzitul Soarelui prin zodia Sagetatorului pāna pe 21 decembrie.

Din 30 octombrie Mercur a inceput tranzitul in Sagetator pana pe 8 noiembrie si veti avea o stare sufleteasca pozitiva si o dorinta de comunicare mult mai mare, ca si cum v-ati dori ca toata lumea sa fie a voastra. Este bine sa ramāneti cu picioarele pe pamānd chiar daca spiritul vostru doreste sa zburde. Apoi in perioada 9 – 14 noiembrie Mercur isi incepe mersul aparent retrograd in Sagetator, atentie la felul cum va exprimati si ce fel de mesaje vreti sa transmiteti celor din jur. De asemenea, incercati sa va estimati corect energia fizica/psihica atunci cand va implicati in proiecte noi. Apoi, intre 15 – 27 noiembrie Mercur isi continua retrogradarea in zodia Scorpionului, ceea ce va poate da o senzatie de confuzie care va poate accentua tendinta catre scepticism. Atractie catre studiu stiintelor oculte si a astrologiei. Interes mai mare privind viata sexuala. In perioada 28 noiembrie si 11 decembrie Mercur revine in mers direct in zodia Scorpionului, de aceea veti avea o putere de concentrare mai mare dar si darul de a va argumenta opiniile este la un nivel inalt. 

Pana pe 22 noiembrie Venus isi va continua tranzitul prin zodia Balantei, ceea ce va ajuta sa fiti diplomati si cooperanti atāt cu cei apropiati cāt si cu restul lumii. Incapand cu data de 23 noiembrie si pana pe 16 decembrie Venus va tranzita zodia Scorpionului, ceea ce va poate aduce dorinte intense si pasionale, momente romantice dar si tendinta catre gelozie si posesivitate. Nu incercati sa va manipulati partenerii de viata deoarece totul se poate intoarce impotriva voastra atunci cand va asteptati mai putin!

Marte isi va continua tranzitul prin zodia Sagetatorului pāna pe 17 noiembrie, acest tranzit va face mult mai pasionali in tot ceea ce faceti, dar mai ales atunci cānd luptati pentru un ideal sau vreti sa faceti dreptate. Apoi, intre 18 noiembrie si 27 decembrie Marte va tranzita zodia Capricornului, ceea ce va poate ajuta sa va concentrati pe rezolvarea corecta si la timp a unor proiecte iar rezistenta de orice fel dedicata muncii este mult mai mare. Dorinta de control estela fel de mare.

Pāna pe 26 iunie 2013 Jupiter va tranzita zodia Gemenilor. Acest nou tranzit va favoriza mai ales activitatile care au legatura cu scrisul si educatia dar si calatoriile. Se intelege ca sunt favorizati cei nascuti sau cei cu ascendentul in zodia Gemenilor, dar nici nativii zodiilor pozitionate pe crucea mobila nu vor fi neglijati (Sagetator, Fecioara si Pesti).
Din 4 octombrie 2012 si pāna pe 30 ianuarie 2013 Jupiter va avea un mers aparent retrograd prin zodia Gemenilor, ceea ce ii va face mai ales pe nativii din Gemeni sa-si regāndeasca anumite planuri sau idealuri. 

Incepand cu 6 octombrie, cu ocazia intrarii planetei Saturn in zodia Scorpionului a venit rāndul nativilor din Scorpion sa se maturizeze si vor avea timp destul pāna pe 23 decembrie 2014. Va trebui ca acestia sa invete sa-si foloseasca puterea interioara pentru a se reinventa. Nu mai e loc pentru actiuni negative si (auto)distructive. 

Din 4 februarie Neptun a intrat pentru 14 ani in zodia Pestilor, in domiciliu, acolo unde se simte foarte bine. Aceasta planeta cu vibratie inalta ii va ajuta pe cei receptivi sa-si rafineze si sa-si purifice spiritul. Cei mai avantajati de acest tranzit sunt cei nascuti in zodia Pestilor, cei cu Ascendentul in Pesti dar si cei care au un marcaj puternic in Pesti (mai multe planete personale in aceasta zodie). Neptun fiind o planeta colectiva veti simti si la nivelul maselor o influenta remarcabila si se pare ca idealurile si credinta vor avea un rol important in acesti ani.

Doar pana pe data de 11 noiembrie Neptun va mai retrograda prin zodia Pestilor, de aceea este bine sa nu va lasati prada tentatilor care dau dependenta (alcool, droguri, fumat si alte obiceiuri nesanatoase). De asemenea atentie la relatia voastra cu apa (retentie, accidente pe apa, inundatii sau seceta etc). 

Uranus tranziteaza zodia Berbecului si va avea un parcurs de 7 ani in aceasta zodie de foc, va fi o perioada plina de evenimente care va schimba mult comportamentul, atāt la nivel individual cāt si la nivel colectiv. Intre 15 iulie si 15 decembrie Uranus va avea un tranzit retrograd, de aceea este bine sa fiti altruisti si sa incercati sa-i ajutati pe cei ca trec prin momente grele.


Va doresc o toamna frumoasa si rodnica! Pentru informatii suplimentare, intrebari sau solicitarea de analize personalizate imi puteti scrie pe adresa monica.lazar@cerulinstelat.ro

Monica Lazar
Astrolog

[ cont nou ]    [ parola mea ]

Tine-ma minte
Contul meu