Cauta:
FAZELE LUNII IN NOIEMBRIE 2011

FAZELE LUNII IN NOIEMBRIE 2011

  Autor Astrolog Monica Lazar Data: 27.10.2011

FAZELE LUNII IN NOIEMBRIE 2011

1. LUNA IN CRESTERE 1 - 9 si 26 - 30 NOIMEBRIE

Sunt favorizate urmatoarele activitati, mai ales in perioada 1 si 6 noiembrie: 
 • tratamentele, mai ales cele care au legatura cu urmatoarele parti ale  corpului: genunchi si gambe, sistemul circulator si labele picioarelor;
 • cresterea in greutate; 
 • fertilitatea; 
 • cresterea puterii de vindecare a organismului; 
 • masajul de drenare, tunderea parului si a unghiilor;
 • faciliteaza cumpararile; 
Nu sunt favorizate in apropierea momentului de luna plina (perioada 7-9 noiembrie):
 • orice interventie chirurgicala (daca este posibil), dar mai ales pentru zona capului; 
 • vaccinarile.
2. LUNA PLINA: 10 NOIEMBRIE ORA 22:18

Activitatile avantajate:
 • relatiile sociale si tot ceea ce are legatura cu dezvoltarea carierei;
NU sunt favorizate:
 • interventiile chirurgicale mai ales in zona gatului;
 • vaccinarile.
3. LUNA IN DESCRESTERE 11 - 24 NOIEMBRIE

Sunt favorizate urmatoarele activitati: 
 • cura de slabire si dezintoxicarea, 
 • curatenia,
 • scaderea in greutate si masajele de relaxare,
 • interventiile chirurgicale,
 • continuarea activitatilor incepute in perioada cu luna in crestere.
4. LUNA NOUA: 25 NOIEMBRIE ORA 08:11

Se formeaza in acest moment o eclipsa partiala de Soare in zodia Sagetatorului.

Sunt favorizate urmatoarele activitati: 
 • Daca  aveti posibilitatea, este ideal ca in aceasta zi sa tineti post deoarece capacitatea de dezintoxicare a organismului este maxima,
 • Sunt favorizate activitatile in privind dezvoltarea personala dar si cele care au legatura cu strainatatea. De asemenea calatoriile si activitatile sportive pot fi alternative benefice.
 • Atentie la excesele de orice fel, mai ales la cele culinare.
5. EVENIMENTELE IMPORTANTE ALE LUNII NOIEMBRIE:

Luna tranziteaza urmatoarele zodii in aceasta luna: 

Berbec: 7,8 si 9 
Taur: 10 si 11 (zile fertile)
Gemeni: 12, 13 si 14
Rac: 15 si 16 (zile fertile)
Leu: 17, 18 si 19 
Fecioara: 20 si 21 
Balanta: 22 si 23 (zile fertile)
Scorpion: 24 si 25 (zile fertile)
Sagetator: 26 si 27
Capricorn: 1, 2, 28 si 29 (zile fertile)
Varsator: 3, 4 si 30
Pesti: 5 si 6 (zile fertile)

Pana pe 22 noiembrie Soarele tranziteaza zodia Scorpionului, iar din ziua urmatoare incepe tranzitul Soarelui prin zodia Sagetatorului

Pana pe 2 noiembrie Mercur tranziteaza zodia Scorpionului, in aceasta perioada vom avea tendinta sa avem limba cam ascutita, nu vom ierta pe nimeni cu ironii bine plasate. Simtul de observatie este ascutit si patrunzator. Nu ne scapa nimic.
Incepand cu 2 noiembrie si pana la sfarsitul lunii Mercur va tranzita zodia Sagetatorului, de aceea sunt favorizate si calatoriile in strainatate sau invatarea unor limbi straine. De asemenea, activitatile comerciale cu strainatatea sunt sustinute.

Pana pe 2 noiembrie Venus tranziteaza zodia Scorpionului, vom avea tendinta sa fim patimasi in dragoste. Atentie la dorinta de a poseda si la gelozie!
Intre 3 si 26 noiembrie Venus tranziteaza zodia Sagetatorului de aceea vom avea mai multa bunavointa, veselie si optimism. Vom simti nevoia de a asculta muzica.
Din 27 noiembrie Venus va incepe tranzitul in zodia Capricornului, ceea ce favorizeaza succesele sociale dar avem si o oarece tendinta spre melancolie.

Pana pe 11 noiembrie planeta Marte tranziteaza zodia Leului si ne va da energia si dorinta de a actiona si de a realiza ceea ce ne dorim cu cinste si onoare. 
Din 12 noiembrie Marte tranziteaza zodia Fecioarei, de aceea vom avea o capacitate mai mare de analiza si un simt practic mai dezvoltat. Sunt favorizate ocupatiile din domeniul medical si asistenta sociala.

Jupiter este in mers aparent retrograd in zodia Taurului pana pe 25 decembrie 2011. Este o perioada buna pentru a reflecta la ceea ce am realizat pina acum, si de a ne ajusta efortul si atitudinea fata de anumite proiecte in derulare. Nativii din zodiile de pamant vor fi mai implicati in astfel de activitati.

Saturn tranziteaza zodia Balantei, astfel va da o sansa acestor nativi sa devina respectati si iubiti, mai ales pentru calitatile sale profesionale. Acest tranzit a lui Saturn ii ajuta pe nativii acestei zodii dar si pe cei cu ascendetul in Balanta sa slabeasca in mod natural.

Neptun tranziteaza zodia Varsatorului in mers aparent retrograd si ne da multa dorinta de originalitate, independenta si dor de duca. Nu strica sa va notati toate ideile interesante care va trec prin cap sau chiar ceea ce visati. Este posibil ca la un moment dat aceste idei sa va fie folositoare. Atentie la comportamentele extravagante!

Uranus tranziteaza zodia Berbecului si va avea un parcurs de 7 ani in aceasta zodie de foc, va fi o perioada plina de evenimente care ne va schimba mult, atat la nivel individual cat si la nivel colectiv. Din 11 iulie Uranus este in mers aparent retrograd, astfel Uranus devine mai puternic in manifestarea sa atunci cand retrogradeaza. Dorinta de libertate fara limite este mai puternica, dar atentie ca aceasta dorinta sa nu se manifeste prin incalcarea libertatii celor din jur. Daca vreti cu adevarat o revolutie in viata personala atunci incepeti cu o schimbare profunda a interiorului vostru. Acolo de fapt se manifesta libertatea fara limite. 

Va doresc o toamna frumoasa!
Pentru informatii suplimentare, intrebari sau solicitarea de analize personalizate imi puteti scrie pe adresa monica.lazar@cerulinstelat.ro
Monica Lazar
Astrolog

[ cont nou ]    [ parola mea ]

Tine-ma minte
Contul meu