Cauta:
Fazele lunii in mai 2012

Fazele lunii in mai 2012

  Autor Astrolog Monica Lazar Data: 25.04.2012

1. LUNA IN CRESTERE 1 - 5 si 22 - 31 MAI

Sunt favorizate urmatoarele activitati, mai ales in perioada 1 si 2 mai: 
 • tratamentele, mai ales cele care au legatura cu urmatoarele parti ale  corpului: coloana, sistem cardiovascular, ochi si intestine,
 • cresterea in greutate; 
 • fertilitatea; 
 • cresterea puterii de vindecare a organismului; 
 • masajul de drenare, tunderea parului si a unghiilor;
Nu sunt favorizate in apropierea momentului de luna plina (perioada 3-5 mai):
 • orice interventie chirurgicala (daca este posibil), dar mai ales pentru intestine, rinichi si vezica urinara;
 • vaccinarile.
2. LUNA PLINA: 6 MAI ORA 06:36 

Activitatile avantajate:
 • orice activitate legata de arta si muzica;
 • vom avea o atitudine amabila si optimista.
NU sunt favorizate:
 • interventiile chirurgicale mai ales in zona organelor genitale;
 • vaccinarile.
3. LUNA IN DESCRESTERE 7 - 20 MAI

Sunt favorizate urmatoarele activitati: 
 • cura de slabire si dezintoxicarea, 
 • curatenia,
 • scaderea in greutate si masajele de relaxare,
 • interventiile chirurgicale,
 • continuarea activitatilor incepute in perioada cu luna in crestere.
4. LUNA NOUA: 21 MAI ORA 02:48

Sunt favorizate urmatoarele activitati: 
 • Daca  aveti posibilitatea, este ideal ca in aceasta zi sa tineti post deoarece capacitatea de dezintoxicare a organismului este maxima,
 • Sunt favorizate activitatile care au legatura cu discutii intelectuale dar si preocupari care au legatura cu valorile materiale . 
 • Luna noua este dublata de o eclipsa inelara de Soare invizibila din Romania. Efectul aceste eclipse se poate simti mai mult la nivel colectiv decat individual.
5. EVENIMENTELE IMPORTANTE ALE LUNII MAI:

Luna tranziteaza urmatoarele zodii in aceasta luna: 
Berbec: 16, 17 si 18
Taur: 19, 20 si 21 (zile fertile)
Gemeni: 22 si 23
Rac: 24, 25 si 26 (zile fertile)
Leu: 1, 27 si 28 
Fecioara: 2, 3, 29 si 30
Balanta: 4,5 si 31 (zile fertile)
Scorpion: 6 si 7 (zile fertile)
Sagetator: 8 si 9
Capricorn: 10 si 11 (zile fertile)
Varsator: 12 si 13
Pesti: 14 si 15 (zile fertile)

Pana pe 19 mai (inclusiv) Soarele tranziteaza zodia Taurului si incepānd 20 mai incepe tranzitul Soarelui prin zodia Gemenilor. 

Mercur va tranzita pana pe 8 mai (inclusiv) zodia Berbecului, de aceea este bine sa avem mai multa rabdare in comunicarea cu cei din jur.  
In perioada 9 - 23 mai Mercur va tranzita zodia Taurului. Acest tranzit ne va ajuta sa luam hotarārile potrivite dupa o lunga reflectare. Vom fi mai amabili cu cei din jur si vom avea chef de activitati care au legatura cu muzica, artele si literatura. Apoi din 24 mai Mercur intra in zodia Gemenilor si asta ne va ocupa tot timpul deoarece acest tranzit ne va indemna spre comunicare si calatorii. 
 
Pe toata durata lunii Venus va tranzita zodia Gemenilor, de aceea vom simti o mai mare nevoie de activitati artistice sau literare. Sunt favorizate calatoriile de scurta durata. Important de precizat ca in perioada 16 mai - 28 iunie Venus va avea un mers aparent retrograd prin zodia Gemenilor, ceea ce inseamna ca relatiile sentimentale dar si cu rudele si vecinii vor avea o perioada mai dificila, de asemenea si tranzactiile comerciale nu au prea mult succes. 

Pe toata durata lunii planeta Marte tranziteaza zodia Fecioarei si ne ajuta sa gandim si sa actionam coerent. 

Din 25 decembrie 2011 Jupiter a revenit in mers direct in zodia Taurului si va favoriza munca bine facuta, dar si un chef de viata mai bine sustinut.

Saturn tranziteaza zodia Balantei in mers aparent retrograd pana pe 26 iunie. Este bine ca in aceasta perioada cei nascuti sau cu ascendentul in aceasta zodie sa se preocupe mai mult de relationarea cāt mai armonioasa cu cei din jur.
Acest tranzit a lui Saturn ii ajuta pe nativii acestei zodii dar si pe cei cu ascendetul in Balanta sa slabeasca in mod natural.

Incepānd cu 4 februarie Neptun intra pentru 14 ani in zodia Pestilor, in domiciliu, acolo unde se simte foarte bine. Aceasta planeta cu vibratie inalta ii va ajuta pe cei receptivi sa-si rafineze si sa-si purifice spiritul. Cei mai avantajati de acest tranzit vor fi cei nascuti in zodia Pestilor, cei cu Ascendentul in Pesti dar si cei care au un marcaj puternic in Pesti (mai multe planete personale in aceasta zodie). Neptun fiind o planeta colectiva vom simti si la nivelul maselor o influenta remarcabila si se pare ca idealurile si credinta vor avea un rol important in acesti ani.

Uranus tranziteaza zodia Berbecului si va avea un parcurs de 7 ani in aceasta zodie de foc, va fi o perioada plina de evenimente care ne va schimba mult, atāt la nivel individual cāt si la nivel colectiv.

Va doresc o primavara frumoasa!
Pentru informatii suplimentare, intrebari sau solicitarea de analize personalizate imi puteti scrie pe adresa monica.lazar@cerulinstelat.ro

Monica Lazar
Astrolog

[ cont nou ]    [ parola mea ]

Tine-ma minte
Contul meu