Cauta:
Fazele lunii in iunie 2010

Fazele lunii in iunie 2010

  Autor Monica Lazar, astrolog Data: 02.06.2010


1. LUNA IN DESCRESTERE 1-11 si 27 - 30 IUNIE

Sunt favorizate urmatoarele activitati:
 • cura de slabire si dezintoxicarea,
 • curatenia,
 • scaderea în greutate si masajele de relaxare,
 • interventiile chirurgicale.
2. LUNA NOUA: 12 IUNIE ORA 14:15

Sunt favorizate urmatoarele activitati:
 • daca aveti posibilitatea este ideal ca in aceasta zi sa tineti post, deoarece capacitatea de dezintoxicare a organismului este la capacitate maxima,
 • sunt favorizate calatoriile în strainatate, relatiile de orice fel cu strainatatea, începerea studierii unei limbii straine,
 • sunt favorizate activitatiile care au legatura cu mass media, calatoriile, literatura etc.
3. LUNA ÎN CRESTERE 13 - 25 IUNIE

Sunt favorizate urmatoarele activitati:
 • tratamentele, mai ales cele care au legatura cu urmatoarele parti ale  corpului: stomac,piept, inima, coloana vertebrala, intestine, sistemul uro-genital, splina, ficat si coapse.
 • cresterea în greutate,
 • masajul de drenare, tunderea parului si a unghiilor,
 • în apropierea momentului de luna plina (perioada 23-25 iunie) este de preferat sa evitati orice interventie chirurgicala daca este posibil, mai ales pentru zonele: organe genitale, intestin gros, ficat si coapse si orice vaccinare.

4. LUNA PLINA: 26 IUNIE ORA 14:31

NU sunt favorizate:
 • interventiile chirurgicale mai ales în urmatoarele zone: mâini, plamâni, ficat si zona coapselor, genunchi si stomac, piele.
 • vaccinarile.
5. EVENIMENTELE IMPORTANTE ALE LUNII IUNIE:

Luna tranziteaza urmatoarele zodii în luna IUNIE 2010:

Berbec: 6, 7 si 8
Taur: 9 si 10 (zile fertile)
Gemeni: 11 si 12
Rac: 13 si 14 (zile fertile)
Leu: 15 si 16
Fecioara: 17, 18 si 19
Balanta: 20 si 21 (zile fertile)
Scorpion: 22 si 23 (zile fertile)
Sagetator: 24 si 25
Capricorn: 26, 27 si 28 (zile fertile)
Varsator: 1,2,3, 29 si 30
Pesti: 4 si 5 (zile fertile)

Mercur este în mers direct si rapid prin trei semne zodiacale: între 1 si 9 iunie tranziteaza zodia Taurului (vom avea o judecata matura, înteleapta si pragmatica), între 10 si 25 iunie trece prin zodia Gemenilor (vom dori sa calatorim, vom avea idei multe si flexibilitate în gândire),iar între 26 si 30 iunie tranziteaza zodia Racului (memorie buna si adaptabilitatea în ceea ce ne dorim sa realizam).

Venus tranziteaza pâna pe 14 iunie zodia Racului, favorizând persoanele cu imaginatie bogata, sensibilitatea este si ea la cote maxime, mai ales în zilele de 14 si 15 iunie. De asemenea sunt favorizate relatiile de familie si toate activitatile legate de casa si camin.

Apoi, începând cu 15 iunie Venus va tranzita zodia Leului favorizând relatiile de dragoste care vor avea o mai mare stabilitate si activitatiile care au legatura cu educatia copiilor, dar si cele privind divertismentul.

Marte este în mers direct si în tranzit prin zodia Leului pâna pe 6 iunie, apoi începând cu 7 iunie Marte va tranzita zodia Fecioarei. Acest nou tranzit poate favoriza cresterea capacitatii de analiza si dorinta de a pune în practica anumite proiecte.

Jupiter tranziteaza zodia Pestilor pâna pe 5 iunie, apoi se grabeste sa intre în zodia Berbecului pentru ceva vreme. Începând cu 6 iunie sunt favorizate începerea unor activitati deschizatoare de noi drumuri, curajul de a actiona si de a sustine o cauza. 

Saturn în Fecioara este mers în mers direct si ne poate da un spirit studios si abilitatea de a conduce o activitate cu simt de raspundere.

Uranus a intrat înca din 28 mai în zodia Berbecului si va tranzita aceasta zodie pâna în mai 2018. Acest tranzit poate da originalitate dar si instabiliate, capacitate de a înfrunta dificultati dar si nerabdare si lipsa de masura în ceea ce facem, mai ales ca Uranus face o conjuctie cu impetuosul Jupiter. Înainte de a actiona este bine sa ne informam, ignoranta poate duce la greseli care nu mai au nicio sansa de a fi corectate. În aceste vremuri cine stie sa se informeze va avea si sanse de a face lururi extraordinare.

Va doresc o vara frumoasa!

Pentru informatii suplimentare, întrebari sau solicitarea de analize personalizate îmi puteti scrie pe adresa
monica.lazar@cerulinstelat.ro


Monica Lazar
Astrolog
www.cerulinstelat.ro
[ cont nou ]    [ parola mea ]

Tine-ma minte
Contul meu