Cauta:
Fazele lunii in IUNIE 2009

Fazele lunii in IUNIE 2009

  Autor Monica Lazar, astrolog Data: 29.05.2009

I. Luna este în creștere în perioadele 1 – 6 iunie si 23 – 30 iunie.

În aceste perioade sunt favorizate:

Începerea unor proiecte sau activități noi care pot avea legătură cu igienă, alimentație, sănătate, relațiile cu partenerul de viață și cu diverși asociați și administrarea moștenirilor.
Tratamentele pentru următoarele zone: în perioada 1-6 iunie pentru intestine, zona pieptului, rinichi, vezică urinară, splină, sistemul uro-genital și în perioada 23 – 30 iunie pentru stomac, inimă, coloană vertebrală, intestine și rinichi.
Creșterea în greutate se face mai ușor, deci atenție la alimentație.
Favorizează absorbția mineralelor și a vitaminelor, astfel tratamentele ce urmăresc regenerarea, energizarea și vitalizarea au efecte mai mari în această perioadă.
Masajul pentru drenarea lichidelor în corp dar și pentru fortificarea organismului.
Fertilitatea este favorizată mai ales în zilele de 1,5,6 și 23, 24, 27, 28 și 29 iunie.
Plantarea copacilor sau a altor plante,
Tunderea parului și a unghiilor permite regenerarea naturala a acestora, mai ales în zilele 1, 27, 28 și 29 iunie.

În aceste perioade NU sunt favorizate:
Cu cinci zile înainte de Lună Plină este bine să se evite ORICE intervenție chirurgicală deoarece în această perioadă fluidele din organism sunt activate la nivel maxim și pot provoca hemoragii, inflamații sau alte  complicații.
Zonele vulnerabile pentru intervenții chirurgicale sunt mâinile, sistemul respirator, gât, dinți și umeri.

II. Luna Plină se formează pe 7 iunie 2009 la ora 21:12

Sunt favorizate:
Ar trebui să sesizați că o acțiune începută cu altă ocazie a ajuns la o finalitate, mai ales cele care au legătură cu fructificarea unor activități din următoarele domenii: comerț, relații publice, mass media, editare de cărți.

NU SUNT FAVORIZATE:
Intervențiile chirurgicale de orice fel, dar mai ales cele care au legătură cu mâinile și sistemul respirator.
Luarea de decizii importante este de preferat să se amâne deoarece acestea pot fi pripite și nu duc la un rezultat multumitor,
Vaccinarile nu trebuie facute in cele trei zile dinaintea lunii pline si cu atat mai putin in ziua cu luna plina.

III. Luna este în descreștere în perioada 8 - 21 iunie

În această perioadă Sunt favorizate:

Intervențiile chirurgicale sunt favorizate deoarece în această perioadă fluidele din organism sunt activate la nivel minim, astfel există un risc mic al apariției unor complicații.
Zonele favorizate pentru intervenții pot fi oricare, cu excepția următoarelor zone: zona bazinului, oase, ficat, genunchi și labele picioarelor, zona capului.
Este o perioadă favorabilă pentru dezintoxicarea organismului și pentru cure de slăbire dar facute numai la recomandarea unui medic nutriționist,
Curățenia se poate face mai eficient și se va menține pentru o perioadă mai îndelungată,
Masajul de relaxare este recomandat,
Dacă doriți să scăpați de obiceiuri mai puțin sănătoase(fumat, greutate excesivă, relații nepotrivite, consumul de alcool, alimentație în exces etc) atunci aveți perioada potrivită.

În această perioadă NU SUNT FAVORIZATE:

Nu vă ocupați de grădinărit sau de îngrijirea plantelor deoarece acestea nu se vor dezvolta armonios,
Atenție la tratamentele, este bine să nu se facă exces de medicație ci doar în caz de urgență și la recomandarea medicului,
În perioada de luna în descrestere și mai ales în ultima săptămână, inainte de Luna Noua, nu este recomandat să începeți o activitate importanta, deoarece șansele de eșec sunt foarte mari. Cel mai bine este să continuați activitatile începute anterior perioadei de descreștere a lunii. 
În ultima săptămână a lunii în descreștere nu este bine să se facă nunti.

IV. Luna nouă se formează pe 22 iunie 2009 la ora 22:36

Sunt favorizate:
Începerea unor proiecte noi, mai ales în toate următoarele domenii: educația superioară, limbi străine și activități legate de străinătate, toate activitățiile legate de mass- media.
Vă puteți ocupa de grădinărit sau de plantele de apartament.
Dacă doriți să scăpați de obiceiuri mai puțin sănătoase (fumat, greutate excesivă, relații nepotrivite, consum de alcool etc) atunci aveți perioada potrivită.
Este mai ușoară detașarea de valorile materiale și sunt favorizate schimbările de domiciliu, cele profesionale și călătoriile.

Nu există activități dezavantajate în momentul de Lună Nouă.

V. Momentele când Luna “merge în gol”

Luna “merge în gol” atunci când nu face nici un aspect cu vreo planetă. În aceste momente există riscul apariției unor greșeli în timpul unei eventuale intervenției chirurgicale sau a unor complicații. De asemenea în aceste momente este bine să nu începeți proiecte noi, cel mai bine este să vă relaxați sau să depuneți doar muncă de rutină care nu afectează în mod fundamental ceea ce este important în viața dumneavoastră.
Iata perioadele din luna iunie 2009 când Luna “merge în gol”:

1 iunie 2009 între orele 10:32 și 17:17
Între 3 iunie 2009 ora 20:00 și 4 iunie 2009 ora 00:43
6 iunie 2009 între orele 04:18 și 10:23
8 iunie 2009 între orele 15:51 și 21:59
11 iunie 2009 între orele 05:31 și 10:52
13 iunie 2009 între orele 23:04 și 23:32
16 iunie 2009 între orele 03:17 și 09:51
18 iunie 2009 între orele 11:35 și 16:20
20 iunie 2009 între orele 14:02 și 19:00
22 iunie 2009 între orele 14:20 și 19:12
24 iunie 2009 între orele 13:24 și 18:50
26 iunie 2009 între orele 14:28 și 19:46
28 iunie 2009 între orele 17:26 și 23:24
Între 30 iunie 2009 ora 23:59 și 1 iulie 2009 ora 06:18

VI. concluzii privind luna IUNIE 2009

Pe lângă fazele Lunii care sunt foarte importante trebuie să ținem seama și de alte tranzite care se formează pe harta astrala a lunii iunie 2009.

Soarele: În perioada 1 – 20 iunie Soarele se află în zodia Gemenilor care avantajează clar nativii acestei zodii și pe cei cu Ascendentul în aceeași zodie. Începând cu 21 iunie și până la sfarșitul lunii Soarele se va afla în zodia Racului, astfel nativii acestei zodii pot folosi această perioadă pentru a demara proiecte interesante.

Mercur: În perioada 1 și 13 iunie Mercur se va afla în mers direct în zodia Taurului, astfel nativii acestei zodii se pot concentra în rezolvarea proiectelor întârziate în luna mai. Apoi, în perioada 14 – 30 iunie Mercur intră în zodia Gemenilor, astfel Gemenii devin vedetele lunii iunie, ei își pot pune în practică cu succes ideile.

Venus: În perioada 1-5 iunie planeta Venus tranzitează zodia Berbecului și ajută la deschidere, entuziasm și inflăcărare în manifestarea sentimentelor. Apoi Venus trece în zodia Taurului iar nativii acestei zodii sunt avantajați mai ales în relațiile sentimentale dar și în activități în care creativitatea este folosită din plin.

Marte: Pe toată perioada lunii iunie planeta Marte tranzitează zodia  Taurului,astfel acest tranzit poate aduce o evolutie in relatii pline de afectiune si pasiune, care stimuleaza creativitatea.

Jupiter: Jupiter este în continuare în Vărsător ceea ce induce o degajare a atmosferei generale, oamenii sunt mai prietenoși și doritori de cooperare pentru interese comune. În perioada 15 – 30 iunie Jupiter va fi în mișcare aparent retrogradă, ceea ce presupune ca toți ne vom gândi mai mult decât de obicei la planuri de viitor care au legătură cu evoluția personală.

Saturn: Pe toată perioada lunii iunie planeta Saturn ne ajută la concretizarea practică a planurilor. Numai ca trebuie răbdare și perseverență.

Uranus: Pe toată durata lunii aceasta planeta se află în Pești, aceasta plasare a planetei ne ajută să percepem într-un mod original puterea și nelimitata dragoste a Divinității. Putem primi mesaje neconvenționale pe care le vom înțelege fiecare în funcție de stadiul de evoluție la care am ajuns în acest moment. 

Neptun: Pe toată durata lunii aceasta planeta se află in Varsator într-o perioadă de retrogradare, mesajul acestei retrogradări este ca în această perioadă să învățăm să ne punem corect în practică sentimentele și idealurile. 

Pluton: Pe toată durata lunii aceasta planeta se află in Capricorn și este în mers aparent retrograd. Aceasta planetă ne va da un impuls puternic în dorința de transformare profundă a interiorului pentru a evolua într-o variantă frumoasă și corectă. Pluton dărâmă vechile structuri și reconstruiește altele cu totul noi. Important e ca noi să fim receptivi la schimbare și mai ales să avem capacitatea de a discerne realitatea de iluzie.

Pentru informații suplimentare, întrebări sau sau solicitarea de analize personalizate îmi puteți scrie pe adresa monica.lazar@cerulinstelat.ro

Zile senine!
Monica Lazar
Astrolog
www.cerulinstelat.ro
Adauga un comentariu in forumul la cafenea
Comentarii
2 comentarii
  • a spus
    vineri, 29.05.2009
    mda interesant [ ... ]
  • a spus
    vineri, 29.05.2009
    DACA S-AR IMPLINI TOT CE SCRIE IN HOROSCOP......... [ ... ]
[ cont nou ]    [ parola mea ]

Tine-ma minte
Contul meu