Cauta:
Fazele lunii in decembrie 2011

Fazele lunii in decembrie 2011

  Autor Astrolog Monica Lazar Data: 29.11.2011

FAZELE LUNII IN DECEMBRIE 2011

1. LUNA IN CRESTERE 1 - 9 si 25 - 31 DECEMBRIE
Sunt favorizate urmatoarele activitati, mai ales in perioada 1 si 6 decembrie: 
 • tratamentele, mai ales cele care au legatura cu urmatoarele parti ale  corpului: gambe, sistemul circulator, labele picioarelor si zona capului;
 • cresterea in greutate; 
 • fertilitatea; 
 • cresterea puterii de vindecare a organismului; 
 • masajul de drenare, tunderea parului si a unghiilor;
 • faciliteaza cumpararile; 
Nu sunt favorizate in apropierea momentului de luna plina (perioada 7-9 decembrie):
 • orice interventie chirurgicala (daca este posibil), dar mai ales pentru zona gatului; 
 • vaccinarile.
2. LUNA PLINA: 10 DECEMBRIE ORA 16:38
Activitatile avantajate:
 • imbunatatirea aspectului fizic si a vitalitatii, dar si orice activitate care ajuta la succes personal;
NU sunt favorizate:
 • interventiile chirurgicale mai ales in zona gatului;
 • vaccinarile.
3. LUNA IN DESCRESTERE 11 - 23 DECEMBRIE
Sunt favorizate urmatoarele activitati: 
 • cura de slabire si dezintoxicarea, 
 • curatenia,
 • scaderea in greutate si masajele de relaxare,
 • interventiile chirurgicale,
 • continuarea activitatilor incepute in perioada cu luna in crestere.
4. LUNA NOUA: 24 DECEMBRIE ORA 20:08
Sunt favorizate urmatoarele activitati: 
 • Daca  aveti posibilitatea, este ideal ca in aceasta zi sa tineti post deoarece capacitatea de dezintoxicare a organismului este maxima,
 • Sunt favorizate activitatile privind investigarea si tratarea starii de sanatate, dar si cele care au legatura cu relatiile de serviciu.
5. EVENIMENTELE IMPORTANTE ALE LUNII DECEMBRIE:

Luna tranziteaza urmatoarele zodii in aceasta luna: 
Berbec: 5 si 6 
Taur: 7, 8 si 9 (zile fertile)
Gemeni: 10 si 11
Rac: 12 si 13 (zile fertile)
Leu: 14, 15 si 16 
Fecioara: 17 si 18 
Balanta: 19 si 20 (zile fertile)
Scorpion: 21 si 22 (zile fertile)
Sagetator: 23 si 24
Capricorn: 25 si 26 (zile fertile)
Varsator: 1, 27, 28 si 29
Pesti: 2, 3, 4, 30 si 31 (zile fertile)

Pana pe 22 decembrie Soarele tranziteaza zodia Sagetatorului, iar din ziua urmatoare incepe tranzitul Soarelui prin zodia Capricornului. 

Pana pe 13 decembrie Mercur va tranzita zodia Sagetatorului in mers aparent retrograd iar din ziua urmatoare planeta comunicarii reintra in mers direct, de aceea sunt favorizate calatoriile in strainatate sau invatarea unor limbi straine. De asemenea, activitatile comerciale cu strainatatea sunt sustinute.

Pana pe 20 decembrie Venus va tranzita zodia Capricornului, ceea ce favorizeaza succesele sociale dar avem si o oarece tendinta spre melancolie. Din 21 decembrie Venus va tranzita zodia Varsatorului, ceea ce ne va da tendinta de a refuza sa ne supunem regulilor societatii in ceea ce priveste relatiile de dragoste.

Marte tranziteaza zodia Fecioarei pe toata durata lunii, de aceea vom avea o capacitate mai mare de analiza si un simt practic mai dezvoltat. Sunt favorizate ocupatiile din domeniul medical si asistenta sociala.

Jupiter este in mers aparent retrograd in zodia Taurului pana pe 25 decembrie 2011. Este o perioada buna pentru a reflecta la ceea ce am realizat pina acum, si de a ne ajusta efortul si atitudinea fata de anumite proiecte in derulare. Nativii din zodiile de pamant vor fi mai implicati in astfel de activitati. Din 25 decembrie Jupiter va reveni in mers direct si va favorizeaza munca bine facuta, dar si un chef de viata mai bine sustinut.

Saturn tranziteaza zodia Balantei, astfel va da o sansa acestor nativi sa devina respectati si iubiti, mai ales pentru calitatile sale profesionale. Acest tranzit a lui Saturn ii ajuta pe nativii acestei zodii dar si pe cei cu ascendetul in Balanta sa slabeasca in mod natural.

Neptun a tranzitat zodia Varsatorului in mers aparent retrograd pana pe 9 noiembrie si ne-a dat multa dorinta de originalitate, independenta si dor de duca. Din 10 noiembrie si pana pe 3 februarie 2012 Neptun va tranzita in mers direct zodia Varsatorului si ne predispune la dorinta de a revolutiona atat mediul apropiat noua cat si toata societatea. Sa nu ne miram daca auzim de inventii traznite.

Uranus tranziteaza zodia Berbecului si va avea un parcurs de 7 ani in aceasta zodie de foc, iar 10 decembrie Uranus revine in mers direct. Acest tranzi ne va schimba mult, atat la nivel individual cat si la nivel colectiv.

Va doresc o iarna frumoasa!
Pentru informatii suplimentare, intrebari sau solicitarea de analize personalizate imi puteti scrie pe adresa monica.lazar@cerulinstelat.ro
Monica Lazar
Astrolog

[ cont nou ]    [ parola mea ]

Tine-ma minte
Contul meu