Cauta:
Fazele lunii in aprilie 2010

Fazele lunii in aprilie 2010

  Autor Monica Lazar, astrolog Data: 31.03.2010

1. LUNA IN DESCRESTERE 1-13 si 29 - 30 APRILIE

Sunt favorizate urmatoarele activitati: cura de slabire si dezintoxicarea, curatenia, masajele de relaxare, interventiile chirurgicale.

2. LUNA NOUA: 14 APRILIE ORA 15:31

Sunt favorizate urmatoarele activitati: administrare a unei mosteniri, studiile esoterice, începerea unui proiect care este deschizator de drumuri în domeniul respectiv, începerea practicarii unui sport.

3. LUNA ÎN CRESTERE 15 - 27 APRILIE

Sunt favorizate urmatoarele activitati: tratamentele (mai ales cele care au legatura partea superioara a corpului, începând cu capul pâna la zona rinichiilor), cresterea în greutate, masajul de drenare, tunderea parului si a unghiilor.

4. LUNA PLINA: 28 APRILIE ORA 15:18

NU sunt favorizate interventiile chirurgicale mai ales în urmatoarele zone: dinti, gât, rinichi, vezica urinara si splina.

5. EVENIMENTELE IMPORTANTE ALE LUNII APRILIE:


Luna tranziteaza urmatoarele zodii în luna aprilie 2010:

Berbec: 13, 14 si 15
Taur: 16 si 17 (zile fertile)
Gemeni: 18 si 19
Rac: 20 si 21 (zile fertile)
Leu: 22 si 23
Fecioara: 24 si 25
Balanta: 26, 27 si 28 (zile fertile)
Scorpion: 1, 2, 29 si 30 (zile fertile)
Sagetator: 3, 4 si 5
Capricorn: 6 si 7 (zile fertile)
Varsator: 8, 9 si 10
Pesti: 11 si 12 (zile fertile)


Mercur va tranzita zodia Berbecului în primele doua zile ale lui aprilie, apoi din 3 aprilie va tranzita zodia Taurului iar din 19 aprilie planeta comunicarii intra în mers aparent retrograd pâna pe 12 mai. Pâna pe 19 aprilie sunt avantajati cei nascuti în Taur dar si cei cu ascendentul în Leu, ei vor putea comunica mult mai eficient si nu vor mai avea multe blocaje în relatiile inter-umane, dar dupa data de 19 aprilie este de preferat sa se ocupe de treburile curente, fara a se hazarda în activitati riscante.

Venus tranziteaza în perioada între 1-25 aprilie zodia Taurului, vor fi avantajate în aceasta perioada femeile si activitatile care tin de domeniile artistice. Începând cu 26 aprilie planeta dragostei intra în zodia Gemenilor, avantajand mai mult relatiile bazate pe preoocupari intelectuale si schimburi de idei. Pentru cei cu ascendentul în Leu Venus îi ajuta în cariera pe perioada tranzitului prin zodia Taurului.

Marte este în mers direct si îi avantajeaza pe cei din zodia Leului. Acum acestia îsi pot relansa proiectele la viteza maxima pentru a recupera timpul pierdut.

Jupiter fiind deja în zodia Pestilor aduce un an deosebit nativiilor acestei zodii de apa, mai ales prima parte a anului. Toti cei care sunteti nascuti sau aveti ascendentul în zodia Pestilor veti avea un an excelent. Sunteti vedetele anului 2010!

Saturn în Balanta este mers aparent retrograd si ne pune la încercare capacitatea de a relationa cât si echilibrul interior. Cu rabdare si perseverenta putem sa rezolvam eventualele provocari ale acestei retrogradari.

Va doresc o primavara frumoasa!

Pentru informatii suplimentare, întrebari sau solicitarea de analize personalizate îmi puteti scrie pe adresa monica.lazar@cerulinstelat.ro

Monica Lazar
Astrolog
www.cerulinstelat.ro
Adauga un comentariu in forumul la cafenea
Comentarii
0 comentarii
[ cont nou ]    [ parola mea ]

Tine-ma minte
Contul meu