Cauta:
2010 - ANUL TIGRULUI DE METAL

2010 - ANUL TIGRULUI DE METAL

  Autor Monica Lazar, astrolog Data: 18.02.2010

În perioada 14 februarie 2010 - 2 februarie 2011 va curge Anul Tigrului de Metal. Acest an se mai numeste si Anul Tigrului Alb deoarece albul este culoarea elementului metal în conformitate cu Teoria celor cinci elemente. Despre aceasta teorie puteti afla mai multe informatii  în articolul "Teoria celor cinci elemente si astrologia chineza".(articolul se poate descarca de la acest link)

Anul 2010 va fi un an dinamic, plin de provocari si neprevazut.
Iata câteva sfaturi care va pot ajuta în a întelege mai bine atmosfera anului 2010 pentru fiecare zodie sau ascendent*:

zodia sobolanului: În acest an este de preferat sa va controlati mai bine tendinta spre impulsivitate si sa ganditi foarte bine fiecare pas înainte de a actiona. Calatoriile sunt favorizate.

zodia boului: Rabdarea va fi pusa la încercare în acest an, încercati sa nu va tulburati prea tare, mai ales când apar provocari din exterior privind caminul si locul de munca. Perseverenta care va caracterizeaza va va ajuta sa iesiti din orice situatie delicata. Aveti încredere în fortele proprii.

zodia TIGRULUI:
Caracteristiciile zodiei dumneavoastra vor putea fi folosite la capacitate maxima, aveti multa energie si curaj. Sunteti pusi pe fapte mari si aveti sanse de reusita dar încercati totusi sa nu fiti prea cheltuitori în acest an.

zodia iepurelui:
Este momentul sa va puneti în aplicare planurile si proiectele pe care le-ati gândit în anii trecuti. Este timpul sa va dezvoltati si sa prosperati.

zodia dragonului:
În acest an relatiile cu cei din jur nu sunt la nivelul dorit. În schimb acest an este ideal pentru a învata ceva nou sau a aprofunda ceea ce ati început în anii anteriori. Fiti optimisti!

zodia sarpelui: Este de preferat sa continuati ceea ce ati început în anii trecuti. Fiti mai toleranti cu cei din jur!
zodia calului: Veti avea parte de multa socializare, multe evenimente la care va trebui sa participati si mai ales sa aveti un rol important. Nu fiti foarte cheltuitori în acest an!

zodia CAPREI: Aveti parte de un an plin de evenimente care va va tine ocupati mai tot timpul. Totul se misca repede si apar evenimente neasteptate care va vor da o senzatie de dezorientare. Important este sa nu va abateti de la ceea ce v-ati propus si totul va fi bine.

zodia maimutei: Va asteapta munca multa care va cere sa fiti perseverenti. Nu va faceti planuri mari în acest an, doar încercati sa va faceti treaba bine si mai ales sa o duceti pâna la capat.

zodia cocosului:
În acest an nu va temeti sa va luati noi responsabilitati, important este sa va tineti de promisiunile facute. În rest totul va merge de la sine.

zodia câinelui:
Este un an excelent pentru relatiile de dragoste. Toata munca depusa în anii anteriori va va aduce în acest an satisfactii. Veti fi ocupati tot anul!

zodia porcului:
În acest an este de preferat sa va vedeti de treburile curente fara sa faceti mari schimbari în viata voastra.

Pe scurt în acest an cei mai favorizati sunt cei nascuti în anul Tigrului, anul Calului si în anul Câinelui.

Este bine ca în ziua anului nou chinezesc sa purtati culoarea rosie care aduce noroc.

*) Ascendentul în astrologia chineza se poate afla în functie de ora nasterii:

INTERVAL DE ORE ALE NAȘTERII

ASCENDENTUL

11 PM – 1 AM

ȘOBOLAN

1 AM – 3 AM

BOU

3 AM – 5 AM

TIGRU

5 AM – 7 AM

IEPURE

7 AM – 9 AM

DRAGON

9 AM – 11 AM

ȘARPE

11 AM – 1 PM

CAL

1 PM – 3 PM

OAIE

3 PM – 5 PM

MAIMUȚĂ

5 PM – 7 PM

COCOȘ

7 PM – 9 PM

CAINE

9 PM – 11 PM

MISTREȚ


De fiecare data când cititi despre zodia în care v-ati nascut este bine sa dati atentia cuvenita si pentru citirea caracteristicilor descrise la zodia aflata la ascendent.
Kung Hei Fat Choi! (La Multi Ani!)

Monica Lazar
Astrolog
www.cerulinstelat.ro
Adauga un comentariu in forumul la cafenea
Comentarii
0 comentarii
[ cont nou ]    [ parola mea ]

Tine-ma minte
Contul meu