Cauta:
Cum alegi cel mai bun producator de mobila de baie

Cum alegi cel mai bun producator de mobila de baie

  Autor  
Vizualizari: 1065

Odiseea mobilarii salilor de baie intr-un hotel de langa Bucuresti.

In urma cu 6 luni am fost nevoiti sa cautam un producator de mobila de baie. Am avut nevoie de o cantitate mai mare de piese de mobilier de baie pentru reamenajarea unor bai dintr-un hotel, de langa Bucuresti. Pentru reamenajarea bailor am avut un buget clar, bine delimitat, pentru tot ceea ce inseamna obiecte sanitare si mobilier. Deoarece suma de bani nu ne permitea sa angajam un designer de interior, am decis sa apelam la un producator de mobila de baie. Dupa o serie de cautari si aventuri, am reusit sa gasim producatorul potrivit. 

Primul lucru pe care l-am facut, a fost acela de a cauta pe internet producatori de mobilier de baie. Ne-am intalnit, evident, cu nume foarte mari, nume cunoscute international. Numele, pe noi, nu ne avantaja deoarece noi trebuia sa ne incadram intr-un buget si sa colaboram cu un producator serios, cu mobilier de baie de calitate, gata sa lucreze in conditiile noastre. Timpul era destul de scurt si aspectele trebuiau sa fie destul de clare. Pentru a duce la bun sfarsit amenajarea bailor din hotel, trebuia sa avem o colaborare foarte stransa cu producatorul de mobila de baie, acesta sa ne insoteasca la fata locului si sa ne faca o oferta accesibila. In plus, aveam nevoie si de serviciile de transport, montaj. 
Iata ca, dupa cateva cautari pe internet, am contactat mai multi producatori de mobilier de baie, prezentandu-le conditiile si oferta noastra. Din lista de 14 producatori de mobila de baie, doar 3 dintre acestia s-au incadrat in conditiile si in dorintele noastre. 
Urmatorul pas a fost intalnirea la fata locului cu un reprezentant din partea companiei de mobilier. In urma discutiilor, am continuat colaborarea cu un producator din judetul Ilfov, acesta oferindu-ne si consultanta pe partea de design, transportul mobilierului si montajul acestuia gratuite. 

Am ales acest producator de mobilier de baie si pentru ca produsele in cauza puteau fi furnizate intr-un timp relativ scurt. In plus, corpurile necesitau si niste modificari pentru a intra in spatiul din baile in cauza, suprafetele fiind diferite. Producatorul s-a ocupat de aceste modificari in pretul initial, in timp util.
Pe langa corpurile de baza pe care le-am comandat, si care existau deja pe stocul producatorului, am avut nevoie si de cateva etajere din sticla, etajere pentru care a fost nevoie de masuratori noi, de design si de accesorii diferite. Producatorul de mobilier de baie s-a ocupat si de aceste detalii si ne-a oferit mai multe variante de etajere, in stilul dorit, care sa formeze un tot unitar cu restul designului mobilierului de baie. 

Tot ceea ce a insemnat transportul pieselor de mobilier, etapa de care s-a ocupat tot producatorul din judetul Ilfov, a decurs rapid, fara probleme. Aceste aspecte ne-au convins sa apelam la acelasi producator de mobilier de baie si in interes personal. In astfel de cazuri, eticheta produsului este mai putin importanta. Pe primul loc sta comunicarea producator-client si calitatea produsului.
[ cont nou ]    [ parola mea ]

Tine-ma minte
Contul meu