Cauta:
Invata sa ai un copil sanatos

Invata sa ai un copil sanatos

  Autor ingrijireacopilului.ro Data: 08.03.2010Asociatia Secretul Evolutiei (www.ingrijireacopilului.ro), organizatie non guvernamentala, dedicata proiectelor educationale de promovare a sanatatii si ingrijirii corecte a copilului, anunta al doilea eveniment din seria de conferinte "Invata sa ai un copil sanatos". Acesta va avea loc sambata 10 aprilie 2010, ora 10.30 in orasul Targu Jiu, la Teatrul Dramatic Elvira Godeanu.

Temele abordate - Igiena si alimentatia copiilor - vor fi sustinute de dr. Ana Culcer, sef sectie nou nascuti Spitalul Universitar Bucuresti, dar si alti medici si specialisti in nutritia copilului.

Prin intermediul acestor  intalniri, parintii sau viitori parinti vor avea posibilitatea sa interactioneze cu specialisti, sa puna intrebari legate de cresterea si dezvoltarea armonioasa a copiilor.
Evenimentul va reuni personalitati din lumea medicala, institutii si companii care ofera produse si servicii adresate copiilor si parintilor, jurnalisti din presa scrisa, radio si televiziune.

Pentru detalii, va rugam accesati site-ul www.ingrijireacopilului.roAdauga un comentariu in forumul la cafenea
Comentarii
0 comentarii
[ cont nou ]    [ parola mea ]

Tine-ma minte
Contul meu