4 Martie 2006 – o zi frumoasa pentru mamicile de pe forumul NN, alaturi de achipa NN!
Credem noi ca toata lumea s-a simtit bine la "cafeaneua" care a prins viata la Restaurantul Il Gambero Rosso si ca a fost o intalnire placuta, desi a fost cam scurta, pentru ca timpul nu ne-a permis mai mult, am incercat sa le aducem pe tinerele mame de pe forum sa se cunoasca si sa-si impartaseasca din propriile experiente legate de nasterea si cresterea copilului. In general s-a discutat despre copii, despre problemele de sanatate ale acestora, despre timpul liber si despre poznele celor mici, s-au impartasit idei, impresii despre viata de zi cu zi.

Pentru noi, cei de la NN, a fost foarte interesant sa le aducem pe cateva dintre mamici impreuna si sa vedem ca se bucura de surpriza noastra. Desi, initial, s-a dorit a fi o "sueta" a fetelor, la cafea, unde sa aiba posibilitatea sa discute si ele "ca fetele", ulterior s-a dovedit o adevarata intalnire, care s-a soldat cu martisoare, flori si ecusoane oferite de echipa NN si o surpriza din partea comunitatii NN, la care noi nu ne asteptam, o diploma pe care am primit-o de la fetele de pe forum.

Ne pare rau ca nu a fost posibil sa ne vedem cu toti membrii de pe forum, insa acest lucru va fi posibil in vara la intalnirea comunitatii NN, unde ne vom vedea cu mamicile, taticii, bebicii !
Am facut poze, si amintirea a ramas vie in sufletele noastre, avand in vedere ca de mult nu ne mai intalnisem, cu mamicile, si nici ele nu au mai avut ocazia sa se vada singure fara bebei.
Dintre parerile fetelor de pe forum, mentionam doar cateva:

" Eu nici nu mi-am dat seama cand a trecut timpul. Am mai schimbat impresii, idei despre ingrijirea bebeilor. M-am simtit foarte relaxata". mihailalizetta

"Intalnirea a fost super, pacat de cele care au ocupat locurile si nu au venit, dar se intampla mereu vad. Eu m-am simtit f bine dar care deoache mama in halul asta ca am zis ca mor pana am ajuns acasa, nu mi-a trecut capu pana aseara cu toate ca am dormit ieri imediat cum am ajuns acasa.
Cine ar fi vrut sa plece? Ca si eu as fi stat toata ziua la barfa cu voi.
Tortul a fost super bun, ligheanele in care a fost servit au fost super haioase, multumim pt flori si pt martisoare si pt o zi super impreuna cu NN-ul " loreema24

In concluzie… si noi cei de la NN ne-am simtit foarte bine si speram sa ne vedem cat de curand la o alta "intanire".

poza1 poza2
poza3 poza4
poza5 poza6