Va invitam sa fiti alaturi de noi la evenimentul:

Bebelusi de WWW-lusi (Intalnirea comunitatii Nou-Nascuti)

Pe 3 decembrie, vom organiza  o intalnire a mamicilor cu o durata de aproximativ 3 ore. Locatia aleasa este Gradinita Little One (Str Soveja nr 106 – zona 1 mai) Vor fi invitate aproximativ 50 de persoane, mamicile cu varste intre 20 si 35 ani insotite de copii, mamici insarcinate, vedete si jurnalisti.

Desfasurare eveniment

Vom face cunostinta cu noii membrii ai comunitatii nou-nascuti, care ni s-au alaturat in ultima jumatate de an. Intalnirea va fi un prilej pentru mamicile membre ale forumului comunitatii nou-nascuti sa se cunoasca dincolo de lumea virtuala, sa-si impartaseasca experiente legate de copiii lor, sa discute despre problemele cu care se confrunta.Fiind in preajma sarbatorilor de iarna, vom incerca sa creem atmosfera feerica a sarbatorilor, bradutul va fi nelipsit, iar  Mos Craciun va fi invitat ceva mai devreme. Vom organiza concursuri pentru piticii prezenti la acest eveniment.

Astfel de evenimente ne dorim sa devina un obicei (suntem deja la a doua intalnire de acest gen), reprezentand o alternativa sanatoasa la plimbarea in parc sau la privitul la televizor, dar si un moment in care parintii pot afla tot ce ii intereseaza privind sanatatea, cresterea si educarea copilului si pot face schimb de idei cu ceilalti parinti din comunitatea NN.