Cea de-a cincea editie a expozitiei BABY EXPO, dedicata celor mici, mamici si tatici s-a desfasurat in perioada 23-25 septembrie. Au fost trei zile de incantare pentru copii si parinti. BABY EXPO a fost un  adevarat maraton al distractiei si al bunei dispozitii. Parintii, dar mai ales copiii, au avut de unde sa aleaga posibilitati inedite de a-si petrece timpul liber: spatiu de joaca special amenajat pentru pitici, competitii intre bebelusi, spectacole de cantece si dansuri. www.nou-nascuti a fost prezent la acest eveniment, atat ca partener media dar si ca expozant.

Din multitudinea de firme expozante, Nou-Nascuti a fost printre putinele care au oferit doar informatii si distractie pentru cei mici. Echipa NN a oferit baloane si face painting sutelor de copii prezenti la acest eveniment. Micutii au avut posibilitatea sa se puna in "pielea" diverselor personaje din desenele animate, atat de dragi lor. Chiar si mamicile au intrat in jocul nostru, lasandu-se pictate de clownii din trupa Colombinei.Cei prezenti au avut posibilitatea sa pastreze vie aceasta amintire, echipa NN  facand fotografii, care vor fi vazute pe site-ul nostru. Utilizatorii site-ului au avut posibilitatea de a face cunostinta cu echipa NN, cu cei care lucreaza in spatele site-ului, o parte din membrii comunitatii chiar dandu-si intalnire la standul nostru.

Echipa nou-nascuti a fost prezenta si in cadrul seminariilor, cu tema " Cum sa-mi pastrez armonia emotionala pentru binele copilului meu", sustinut de Dr Lavinia Nanu, de la Centrul National de Perfectionare in Domeniul Sanatatii. A fost o tema de real interes, dupa prezentarea d-nei dr.Nanu, mamicile prezente  au avut ocazia sa-si impartaseasca experientele celorlalte mamici si mamicilor in devenire, prin discutii interactive.

A fost un eveniment  care ne-a imbogatit, adaugand inca un succes la experienta acumulata de la celelalte evenimente, la care am participat.

Pe ansamblu a fost o intalnire reusita, din care au avut de castigat atat vizitatorii, membrii sau nu ai siteului nostru, cat si comunitatea NN, imbogatindu-se cu noi membri.