Cauta:
Angajarea unui diriginte de santier in Bucuresti

Angajarea unui diriginte de santier in Bucuresti

  Autor Emilian D Data: 23.12.2015

In situatia in care doresti sa construiesti un nou imobil in capitala, spre exemplu, tot ceea ce trebuie sa faci pentru inceput este sa iti indrepti atentia catre un diriginte de santier Bucuresti care te poate ajuta pe tot parcursul constructiei. La ora actuala exista o serie de reglementari si de etape legislative care trebuie indeplinite inainte de a construi un imobil, fie el locuinta personala, cladire de birouri si asa mai departe, iar una dintre acestea presupune angajarea unui diriginte de santier Bucuresti sau oricare alt oras din tara, in functie de locatie. 


Pe langa faptul ca legea impune existenta acestuia, trebuie mentionat ca un diriginte de santier Bucuresti iti poate oferi un mare avantaj in ceea ce priveste procesul de constructie. In primul rand, acesta va supraveghea in permanenta lucrarile si se va asigura ca materialele folosite sunt de calitate, precum si ca tehnologiile necesare procesului de constructie sunt omologate si respecta legile aflate in vigoare. Asadar, serviciile unui diriginte de santier Bucuresti reprezinta unul dintre prinicipalele aspecte pe care trebuie sa le ai in vedere atunci cand doresti sa construiesti un nou imobil. 

De asemenea, din lista cu sarcini pe care acesta o are de indeplinit mai trebuie mentionata si obligatia de a verifica existenta autorizatiei de constructie precum si a proiectului. Mai mult decat atat, un diriginte de santier Bucuresti trebuie sa analizeze cu atentie proiectul, caietul de sarcini si totodata tehnologia de executie pentru a fi sigur ca executia lucrarilor va fi de inalta calitate. In situatia in care apar neconcordante sau alte probleme legate de procesul de executie si proiect, acesta trebuie sa informeze proiectantul pentru a fi luate masurile necesare remedierii acestor probleme.

Tot un diriginte de santier Bucuresti - daca acest oras este locul in care se ridica un nou imobil -are obligatia sa interzica accesul unui personal neautorizat in cadrul unor lucrari unde exista reglementari de natura tehnica in acest sens. Mai mult decat atat, acesta are obligatia de a informa beneficiarul in cazul aparitiei unor probleme in ceea ce priveste calitatea materialelor folosite, astfel incat sa fie luate masuri pentru rezolvarea acestei situatii. 

Dupa ce va intocmai cartea tehnica a constructiei primind documentele necesare de la echipa de executie si de la proiectant, un diriginte de santier Bucuresti o va inmana beneficiarului. Prin urmare se poate afirma ca munca acestuia reprezinta un mare avantaj pentru beneficiar. Un diriginte de santier Bucuresti este o persoana autorizata de catre Inspectoratul de Stat in Constructii care intermediaza practic relatia dintre beneficiar si furnizorii de materiale, echipa de executie si asa mai departe. 

Spre final mai trebuie amintit ca cele mentionate anterior nu reprezinta decat o mica parte din atributiile unui diriginte de santier Bucuresti sau oricare alt oras din tara, lista cu sarcini fiind mai mare si mai complexa. 
[ cont nou ]    [ parola mea ]

Tine-ma minte
Contul meu