Cauta:
Adu-ti bebelusul acasa intr-o locuinta sigura

Adu-ti bebelusul acasa intr-o locuinta sigura

Data: 22.08.2013

Adu-ti bebelusul acasa intr-o locuinta sigura
Inainte de venirea pe lume a bebelusului tau, ai citit cu siguranta o multime de informatii despre cum este mai bine sa-ti cresti copilul. Te-ai gandit multa vreme cum sa-i amenajezi camera, ce patut si ce carucior sa alegi. Ai mers chiar mai departe cu planurile, probabil ai citit si despre diversificarea alimentatiei si cand este mai bine sa o faci. Ti-ai pus in ordine toate gandurile si ti-ai setat din timp toate actiunile astfel incat, atunci cand micutul va veni pe lume, sa nu ai alte griji, decat grija lui.

Poate nu te-ai gandit si la acest lucru, dar n-ar fi rau sa pui pe lista de cumparaturi si asigurarea casei in care vei locui cu cel mic. O asemenea polita nu iti pune la adapost doar casa si bunurile din ea, ci si oamenii dragi impreuna cu care locuiesti. Daca te grabesti sa inchei o asigurare facultativa pentru locuinta ta, Generali Romania are o oferta de nerefuzat pe tot parcursul lunii august.

Ca sa iti stii toti membrii familiei in siguranta in casa voastra, Generali iti ofera acoperirea, fara costuri suplimentare, pentru accidentele carora le cad victime membrii familiei. Ce implica aceasta clauza? Spre exemplu, daca, din nefericire, ti se intampla tie sau membrilor familiei un accident in locuinta – ai alunecat pe podea si ai suferit o entorsa, te-ai ars in timp ce scoteai mancarea din cuptor etc., Generali iti acopera contravaloarea cheltuielilor medicale necesare, in limita a 5.000 de lei.

In plus, cu asigurarea de locuinte de la Generali, iti poti face singur constatarea daunei: pentru pagube de pana in 500 de lei. Astfel, trimiti pe e-mail o fotografie cu dauna produsa, iar compania de asigurari iti vireaza banii direct in cont.

Cu asigurarea de la Generali Romania, locuinta ta este protejata de daunele produse de incediu, trasnet, explozie, cutremur, inundatii, grindina, alunecari de teren, vandalism sau furt prin efractie, raspundere civila fata de terti, inundatii produse de vecini etc.
Si, pentru ca perceptia este ca orice asigurarea este buna dar este scumpa, am calculat cateva prime de asigurare a locuintei la Generali, folosind acelasi model, cu singura diferenta ca locuintele sunt situate in diverse orase ale tarii.

Astfel, am luat ca exemplu, un apartament cu o valoare de 40.000 de euro, situat intr-un bloc de 4 etaje, construit in 1975, cu bunuri asigurate la o valoarea de 4.000 de euro si au rezultat urmatoarele prime, care variaza in functie de orasul in care locuiesti: in Bucuresti, prima de asigurare ajunge la 77 de euro/an, iar in provincie variaza de la 53 de euro (ex. Constanta, Sibiu)  la 62 de euro (ex. Vaslui).
Asadar, ti se pare mult sa platesti cate 0,2 euro pe zi sau 80 de bani/zi pentru a sta linistit un an de zile?

Intra pe http://www.generali.ro/calculator_eurocasa si calculeaza-ti singur pretul asigurarii pentru locuinta ta.

[ cont nou ]    [ parola mea ]

Tine-ma minte
Contul meu