Cauta:
Cosmetice BIO la Baby Expo!

Cosmetice BIO la Baby Expo!

  Autor Cocon.ro Data: 17.02.2011

Cosmetice BIO la Baby Expo!
Copilul tau aduce o noua dinamica pentru familia ta, iar procesul cunoasterii reciproce este foarte important. Primul limbaj  de comunicare al bebelusului tau este tactil, astfel ca masajul reprezinta un mod minunat de stabilire a increderii si ajuta la construirea unei relatii intime, calde intre parinte si copil. Daca doresti sa afli mai multe despre cosmeticele BIO, te asteptam saptamana aceasta, de joi pana duminica (10 - 13 martie 2011), la Baby Expo, la standul E11, la Sala Polivalenta.

Baby Natalia Ulei de Masaj este un ulei organic de floarea-soarelui, perfect natural si care are grija de pielea delicata a bebelusului tau.
Masajul poate stimula, de asemenea, sistemele inca nedezvoltate ale copilului: circulator, nervos si imunitar, si pot aduce beneficii ritmului cardiac, respiratiei si digestiei. De asemenea, incurajeaza elasticitatea muschilor, poate imbunatati capacitatea copilului de a se relaxa si poate ajuta la imbunatatirea programului de somn.

Masajul este o expresie instinctiva, fireasca de dragoste si prietenie. Modul de masare al  copilului tau va veni probabil natural, dar exista cateva principii pentru a va ajuta. Puteti sa masati  copilul oricand. Multi parinti prefera sa faca masajul seara, dupa baie si inainte de culcare, ca parte din rutina copilului.

Veti gasi prospecte cu informatii utile despre masaj, inclusiv instructiuni simple de urmat pentru masajul bebelusului tau in seturile New Parent Survival si Blissful Baby. Intreaga gama de cosmetice organice si bio, Natalia Vital Touch se gaseste pe www.cocon.ro . In aceasta periaoda beneficiati si de promotia 25% reducere la toata gama!


Adauga un comentariu in forumul la cafenea
Comentarii
1 comentarii
  • a spus
    marşi, 01.03.2011
    Uleiurile organice si/sau naturale reprezinta, dupa parerea mea, un factor protector si in acelasi [ ... ]
[ cont nou ]    [ parola mea ]

Tine-ma minte
Contul meu