In numarul din iunie al revistei Superbebe ii puteti admira pe viitorii oameni de presa – baby-ziaristii. Raluca Moianu, Dana Razboiu, Vlad Enachescu, Cosmin Cernat, Mihaela Craciun, Teodora Popa si Anca Gheorghe (TVR), Sorin Rosca Stanescu (Ziua), Tana Pazara (Superbebe), Liviu Mihaiu (Academia Catavencu), vorbesc despre temperamentul si preferintele prichindeilor, imortalizati intr-un pictorial de 12 pagini.

Operatia de cezariana reprezinta in prezent o alternativa la nasterea naturala, preferata de tot mai multe femei chiar in absenta unor boli. Revista Superbebe iti dezvaluie zece secrete pentru a face fata acestei interventii chirurgicale.

Afli cum poti trata bebelusul cu ajutorul plantelor si cum poti preveni alergiile la insecte. Vacanta de vara nu o sa te surprinda nepregatita si va reprezenta un moment unic in viata micutului tau.

Alte titluri:

  • Sarcina dupa 30 de ani.
  • Cum sa-ti ingrijesti micutul dupa vaccin.
  • La rubrica Superbody: Cum iti poti tonifia abdomenul dupa nastere.
  • Alimentele neindicate in timpul sarcinii.

Revista Superbebe din luna iunie vine insotita de primul CD original romanesc cu muzica de relaxare pentru femei si copii. Pe fundalul fiecarei piese se aude APA, element vital care poate linisti atat spiritul, cat si trupul.

Concursul "Superbebe iti vrea copilul pe coperta" continua si in luna iunie. Trimite la redactie (madalina@superbebe.ro sau B-dul Regina Elisabeta 7-9, etaj 6, sector 3, Bucuresti) 3 poze cu micutul tau. i sanse ca el sa straluceasca pe coperta numarului de septembrie al revistei si sa fie subiectul unui pictorial de 10 pagini.