In numarul din luna iulie al revistei Superbebe afli cateva tehnici de relaxare in perioada sarcinii. Din ce in ce mai multe femei din ziua de azi isi doresc sa aiba o cariera, sa isi depaseasca statutul social, dar in acelasi timp sa isi intemeieze o familie si sa devina mame. Inevitabil, orice femeie insarcinata trece prin perioade de neliniste cu privire la modificarile care au loc in corpul si in viata ei. Consilierea psihologica, muzicoterapia si gestionarea inteligenta a timpului sunt doar cateva metode prin care poti redobandi echilibrul in perioada graviditatii.

Cand trebuie sa introduca o mamica mancarea solida in alimentatia micutului? Toti specialistii sunt de parere ca bebelusii trebuie alimentati exclusiv cu lapte matern pana la varsta de 4 luni. Afla care este cel mai potrivit moment pentru diversificarea alimentatiei si in ce ordine se introduc diferitele preparate culinare in dieta copilului.

Fertilizarea artificiala este solutia cea mai moderna aflata la dispozitia familiilor care nu pot avea copii. Specialistii considera ca se poate vorbi de o problema de fertilitate in cuplu doar dupa ce sotii incearca mai bine de un an sa conceapa un copil. Revista Superbebe prezinta cauzele de infertilitate, tehnicile si etapele reproducerii asistate precum si sfaturi practice pentru femeile care doresc sa recurga la aceasta alternativa.

Revista Superbebe din luna iulie te mai informeaza despre ingrijirea primilor dinti si despre legatura dintre sarcina si miopie. Poti afla cum te poate ajuta medicina naturista in timpul sarcinii si cum sa te adaptezi mai usor in momentul intoarcerii la munca dupa maternitate.

Concursul “Superbebe iti vrea copilul pe coperta” se afla in ultima luna. Trimite la redactie (madalina@superbebe.ro sau B-dul Regina Elisabeta 7-9, etaj 6, sector 3, Bucuresti) 3 poze cu micutul tau si ai sanse ca el sa straluceasca pe coperta numarului de septembrie al revistei si sa fie subiectul unui pictorial de 10 pagini.