Revista Superbebe din luna augustConcursul „Superbebe iti vrea copilul pe coperta” la final
Desemnarea castigatorului CAMPANIEI SUPERBEBE a fost extrem de dificila, deoarece toti concurentii intruneau calitati de vedeta. Norocosul castigatorul, ales prin tragere la sorti, este Mihnea Alexandru Stancu. Redactia Superbebe a decis sa mai acorde, tot prin tragere la sorti, trei premii speciale pentru „ajutoarele de vedeta”. Acestea sunt Maria Augusta Mateescu, Andrei Dascalu si Antonia Diamandescu. Datorita numarului mare de scrisori si fotografii primite, concursul va fi reluat in curand.

Taticul Mihai Calin
Actorul Mihai Calin a trecut printr-una dintre cele mai fericite experiente din viata atunci cand si-a tinut pentru prima data fiul in brate. „Ma simt foarte fericit in postura de tata. Inca sunt in perioada de acomodare, dar ma distrez foarte tare, pentru ca cel mic este atat de comic… Mai sunt probleme cand plange, fiindca nu stiu ce sa-i fac, dar sper ca le vom depasi repede”, a marturisit Mihai Calin redactiei Superbebe.

Atentie la arsita!
Revista Superbebe sfatuieste parintii sa nu ii lase pe micuti la soare intre orele 11 si 17 si sa le dea sa bea foarte multe lichide pentru a nu se deshidrata. Echipamentul de protectie consta in palariute sau sepcute deschise la culoare pe care copilul trebuie sa le poarte permanent. Cremele de protectie solara nu sunt un moft, ci o necesitate in arsita verii.

Conceperea spirituala
La baza conceperii unui copil sta iubirea si compatibilitatea spirituala intre cei doi parteneri, decizia de a deveni parinti fiind un act de o deosebita responsabilitate. Inainte de a hotari conceptia, cuplul trebuie sa isi analizeze nu numai posibilitatile anatomo-fiziologice, ci si trecutul lor spiritual si genealogic. Pornind de la principiile medicinei traditionale chineze, articolul din revista Superbebe incearca o de-tehnicizare a actului creatiei unui bebelus.

Dezvoltarea bebelusului
Fiecare copilas are propriul ritm de evolutie, medicii stabilind totusi cateva etape in dezvoltarea micutilor si datele aproximative cand acestea trebuie sa apara. Articolul este un ghid pentru parinti care pot face corelatie intre varsta copilului, abilitatile pe care le stapaneste si calitatile precoce cunoscute de aproximativ jumatate dintre bebelusi.