E sfarsitul vacantei pentru prichindeii de gradinita si scoala si inceputul unui nou sezon de cheltuielo pentru parintii cu bebelusi: vine un nou anotimp, hainele devin mai groase, copiii mai infofoliti, iar viitoarele mamici mai grijulii si mai atente cu modul de a se imbraca.

Revista Copilul Meu s-a pregatit de toate aceste schimbari si e gata sa ajunga in casele voastre cu articolele ei prietenoase si pline de lucruri utile si interesante.
Structurata pe rubricile pe care le cunoasteti deja, Copilul meu le vorbeste atat mamicilor in devenire cat si parintilor care au deja acasa unul sau doi copilasi.

Voi avea un copil
Viitoarele mamici sunt invatate cum sa se incarce cu energie pozitiva in vederea nasterii, meditatia fiind cea mai buna metoda pentru a fi calma in timpul travaliului si a se adapta nu usurinta noului statut de parinte.
Articolul "Cum ne pregatim pentru marea intalnire" e un cumul de situatii haioase sau comi-tragice in care se regaseste o mamica aflata la primul copil: ce trebuie sa stim despre bebe, cum se dezvolta el, cat trebuie sa manance si alte lucruri atat de utile.

Am venit pe lume
Mamicile deja instalate in post pot afla despre alimente considerate sigure in perioada de alaptare. Ce trebuie sa manance o femeie care alapteaza, care sunt miturile false si care sunt adevaratele pericole?
Laptele e suficient? Fiecare tanara mama si-a pus aceasta intrebare? Are ea o motivatie? Specialistii revistei raspund acestei intrebari, invatand mamica sa descopere daca intrebarea aceasta are un motiv real sau nu.

Alte articole: De ce slabeste bebelusul? Moda pentru bebelusi.

Omuletul meu drag
Confruntati cu o multime de intrebari de la cititoare, specialistii revistei Copilul Meu incearca sa prezinte cateva afectiuni oftalmologice intalnite des in perioada copilariei. "Vad bine ochisorii sau….?" este un articol ce educa parintii sa descopere si sa trateze la timp eventualele boli sau defecte de vedere. Cu cat mai devreme, cu atat mai bine, este deviza acestui articol.

Alte articole: "Fara stres"- un articol despre cum ferim de stres un copil, "Nu-i o simpla strengarie sau cum sa iti ajuti prichindelul sa scape de ticuri", "Mamicile intreaba"

Suntem mari
E momentul ca fiul sau fiica ta sa mearga la scoala. Inainte de aceasta etapa, este bine ca pustiul sa fie pregatit pentru scoala, mana sa fie "obisnuita" cu operatiunea scris si el sa se adapteze bine in colectivitate. Mai multe afla din articolul "Invatam sa scriem"

Alte articole: Dictionar medical, Microbii daunatori, Mamicile intreaba

Planeta Familie
Francesca este fiica unor canotori celebri romani. La aproape 3 ani, fetita este deja obisnuita cu lumea sportiva si se joaca acasa cu medaliile parintilor ei. Afla povestea ei in noul numar al revistei Copilul Meu.

Alte articole: Sarcina, alaptarea si homeopatia, Noapte Buna, puiule, Nu stii cum sa procedezi? Iti spun eu, Reclamania, Facem puntea (exercitii de sport pentru mamici si copii), Retetele mamei, fotoalbum, Neplacuta "Boala Alba".