Dragi mamici si tatici,

Numarul 11 al revistei Ioana Copilul Meu va intampina cu subiecte importante si fotografii de calitate. Inca de pe coperta revistei aflati faptul ca guturaiul poate fi invins!

La pagina 4 a revistei aflati noutatile  in materie de produse de ingrijire pentru mama si pentru copil. Recomandarile revistei Ioana Copilul Meu sunt cele mai bune, pentru ca suntem cea mai importanta revista.

Pentru cele care asteapta un copil paginile 8- 11 ofera o prezentare in amanunt a asa-numitelor " infectii TORCH ". Sunt oferite informatii, dar si solutii!

Pagina 14 este dedicata spotului pentru viitoarele mamici. "Innotul, se spune in articol, ne face bine chiar si in sezonul rece".

"Pentru o burtica linistita" este subiectul lunii in revista Ioana Copilul Meu. "Parintii experimentati stiu ce inseamna colicile. Copilul isi strange piciorusele la piept, refuza sa manance sau, daca incepe sa suga , indeparteaza brusc sanul si tipa de durere. " Aflati numai din revista Ioana Copilul Meu cum sa veniti in ajutorul bebelusului, paginile 18-21.

Revista Ioana Copilul meu are 68 de pagini pretioase, pline ochi de sfaturi. Ea se adreseaza parintilor care isi doresc in primul rand copii frumosi si sanatosi.

Ne place mult si va mai recomandam fotoalbumul. Si copilul dumneavostra poate aici. Nu trebuie decat sa trimiteti fotografia micutului sau micutei la adresa Ion Campineanu nr 11, sector 1 Bucuresti, cu mentiunea pentru fotoalbum.

Si pentru ca va iubim si dorim sa intrati in legatura cu tot mai multi parinti am creat forum Ioana Copilul Meu