Redactia revistei IOANA – Copilul meu a pregatit o multime de surprize pentru inceputul verii. Pe langa concursuri si pagini speciale de vacanta, specialistii care pregatesc revista "Copilul Meu" te ajuta sa inveti mai multe despre ingrijirea bebelusului tau.
Aflii din acest numar: cum sa faci fata atacului perfid al herpesului, care este graficul complet de vaccinare a copilului mic, cum arata si din ce material sunt facuti primii pantofiori ai copilului.
Viitoarele mamici vor afla cateva trucuri pentru a alunga nesuferita durere de spate, precum si a combate constipatia. Totodata sunt prezentate niste reguli pentru mare: cat si cum e bine sa faci plaja daca ai burtica. Pentru mamele de copilasi mai mari redactorii COPILUL MEU au pregatit truse indispensabile pentru calatoriile cu copiii, precum si sfaturi referitoare la parazitozele intestinale sau efectul tutunului asupra copiilor.
Copilul meu se adreseaza viitorilor parinti precum si celor care au deja un copil cu varste intre 0 si 5 ani. Si nu este numai vorba de mamici! Ne adresam si taticilor si bunicilor deopotriva!

VINE BARZA
O sa ai un bebelus! Abia ai aflat sau esti deja aproape de ziua cea mare a intalnirii cu puiul tau. In oricare dintre situatii ai o multime de intrebari si cauti raspunsuri la ele.
Cum trebuie sa mananci in timpul sarcinii? Ce se intampla cu bebe, in burtica, in fiecare dintre cele 9 luni? Cum va fi nasterea? Dar cum te vei descurca in primele zile din viata bebelusului?

Specialistii revistei COPILUL MEU sunt gata sa iti ofere toate aceste raspunsuri plus multe altele in numarul special VINE BARZA.
Din iunie, numarul special VINE BARZA este disponibil la toate chioscurile de varzare. Fii o mamica informata si moderna!