Cauta:
Dumnezeu iubește copiii

Dumnezeu iubește copiii

  Autor Ioana Lidia Baltă Data: 03.12.2008

Dumnezeu iubește copiii
 
"Lăsați copiii să vină la Mine!" Luca 18:16
 
Universul copiilor este întotdeauna unul plin de fascinație, exuberanță, și inocență... într-un singur cuvânt unul paradisiac. Este locul în care totul este posibil, unde iubirea, simplitatea și candoarea sunt la ele acasă.
 
Încă de la primul pas, acest univers te captivează și te introduce într-o lume feerică, de vis. Cei care pătrund în această lume, comunică prin limbajul iubirii. Este o dragoste curată, care nu așteaptă nimic în schimb, și care oferă, oferă și iar oferă pentru ca să primească în schimb, o nouă ocazie de a oferi... Cei care nu reușesc să înțeleagă această lume, este pentru că nu au învățat încă acest limbaj al dragostei. Așadar, haideți pentru câteva clipe să pătrundem în acest tărâm de vis și să lăsăm ca acest limbaj să ne lumineze pașii spre îngerașii care ne înconjoară.
 
Suprema taină a lumii, iubirea, o avem fiecare întipărită în inimile noastre, ascunsă într-un colț, mai ușor sau mai greu de pătruns. Diferența care există între noi se datorează faptului că, unii o au în stare activă iar alții în stare pasivă, sau latentă...unii și-o exprimă în viața de zi cu zi, iar alții nu. De unde știm că avem fiecare iubirea ascunsă în noi? E simplu...pentru că ea a fost sădită în noi, înca de la început, este chipul lui Dumnezeu, care vibrează în fiecare, este parte din ființa noastră, parte a Dumnezeirii în noi. Așadar, cel care este Iubire, ne-a creat pe fiecare din iubire, cu iubire și pentru iubire. Aceasta înseamnă că am venit pe lume, ca răspuns la o iubire divină, avem în noi iubirea și avem misiunea de a dărui iubirea mai departe la cei care ne înconjoară, și prin ei, lui Dumnezeu. Iată de ce fiecare copil, este o expresie a dragostei Tatălui Ceresc, care i-a trimis pe pământ, din iubire pentru creatura Sa, pentru ca fiecare să fie un dar, o binecuvântare pentru acest univers. Noi, cei mai mari decât ei, avem datoria să-i primim cum se cuvine, și să le oferim o parte din iubirea noastră, fără să așteptăm nimic în schimb.
 
Mamele sunt primele care intră în acest univers și primele care învață limbajul iubirii. De aceea ele îi pot înțelege pe copilașii lor cel mai bine, iar legătura tainică care există între ele și copil, este una asemenea celei existente între om și Dumnezeu, Tatăl său. Dar ne întrebăm ce este iubirea?!? Iubirea este...Dumnezeu. Dacă dorim să cunoaștem ce este iubirea, atunci trebuie să dorim să-L cunoaștem pe Domnul Dumnezeu. Jertfa pe cruce a Mântuitorului este expresia celei mai mari iubiri posibile, care se dă pe sine, pentru ca obiectul iubirii, omul, să poată trăi o veșnicie în comuniune deplină cu El, Tatăl său. Dacă vom înțelege prețul acestei iubiri, vom putea să activăm iubirea care se află în noi și să o oferim mai departe celorlalți, copilașilor care ne-au fost dați pentru a-i iubi. Iată de ce este atât de importantă venirea în lume a Pruncului Iisus, naștere a Căruia o prăznuim de Crăciun. Bucuria Nașterii Mântuitorului nostru, preschimbă bucuria fiecărei nașteri într-o bucurie eternă, care are o destinație, veșnicia...o reîntoarcere la Tatăl Ceresc!

Iată de ce fiecare copilaș care vine pe lume este o nou dar din iubire... Pentru că se apropie sărbătoarea Crăciunului, să primim cum se cuvine, pe cel mai măreț Dar care l-a cunoscut pământul, pe Prințul păcii, Hristos Domnul, Mirele mult așteptat. Fie ca El să se nască și în inimile noastre! Sărbători binecuvântate cu bucurii sfinte.

Un articol din Campania de Informare "Parinte de nota 10 (zece)"

Adauga un comentariu in forumul la cafenea
Comentarii
5 comentarii
 • a spus
  luni, 10.08.2009
  Intr-adevar Dumnezeu iubeste copii. Unde- i iubire acolo-i Dumnezeu. Unde e rabdare, pace si [ ... ]
 • a spus
  marți, 30.06.2009
  Intr-adevar Dumnezeu iubeste copii. Unde- i iubire acolo-i Dumnezeu. Unde e rabdare, pace si [ ... ]
 • a spus
  marți, 07.04.2009
  Intradevar, un subiect foarte frumos si adevarat, sarbatorile totdeauna ne curata inima si ne fac sa [ ... ]
 • a spus
  marți, 27.01.2009
  frumos articol. intr-adevar iubirea este totul si cel mai bine poate fi inteleasa acum, in prag de [ ... ]
 • a spus
  luni, 08.12.2008
  frumos articol. intr-adevar iubirea este totul si cel mai bine poate fi inteleasa acum, in prag de [ ... ]
[ cont nou ]    [ parola mea ]

Tine-ma minte
Contul meu