Povestea ta

Povestea lui Bondarel
http://www.nou-nascuti.ro/povestea-ta/povestea-lui-bondarel.html
Autor: Viorela Costache

O sa va scriu eu ( Mami ) cateva din gandurile lui Andrei Cristian – Bondarelul cum il numim noi.

21 octombrie, ora 00.10 - primul semn ca as veni pe lume. Lui Mami nu-i venea sa creada, a tot asteptat urmatorul semn, care a venit peste o jumatate de ora. L-a trezit si pe tati intre timp sa numere minutele dintre contractii. Erau din ce in ce mai dese. Eu incercam sa-i anunt ca sunt pregatit sa vin pe lume, ei nu prea intelegeau. Mami chiar a sunat-o pe bunica la 02.30 noaptea sa o intrebe care sunt semnele venirii unui bebe pe lume!!! Bineinteles ca Buni nu a mai dormit toata noaptea.

Intre timp Mami s-a gandit sa faca un dus , sa se relaxeze ( cred ca de atunci imi place mie asa de mult la baita!!!), apoi a cautat pe www.nou-nascuti.ro ce inseamna contractii si ce e bine sa faci sa ai o nastere mai usoara.

In cele din urma, pe la 03.00 mami si tati si-au dat seama ca nu e de glumit si ca Eu sunt nerabdator sa-i cunosc, asa ca au luat bagajelul si repede la spital!!!

21.10.2008, ora 11.20 - Nu m-am lasat asa mult asteptat, asa ca pe la 11.20 dimineata am cunoscut-o pe mamica mea care nu mai putea de drag cand mi-a auzit pentru prima data glasciorul. Tot incerca sa ma vada si nu a trebuit sa astepte prea mult, imediat asistenta m-a adus si m-a pus pe burtica la Mami, unde imi place sa stau tare mult si acum. Ii venea sa planga de bucurie si ma tot saruta, nu se mai oprea, eram asa de frumusel!!!

Pe Tati l-am cunoscut la 15 minute dupa nastere, cand mi-a facut si prima poza, nici lui nu-i venea sa creada, ca s-a intamplat minunea cea mare, avea in sfarsit un baietel, tare frumusel!!!

21.10.2008, ora 18.00 - primul alaptat la sanul  mamei; Mami avea emotii nu prea stia ce sa faca, dar s-a descurcat, am ajutat-o si eu , fiind un mare mancacios.

24.10.2008, pe la pranz,
Tati a venit cu Buni sa ne ia acasa la noi, unde totul era pregatit.
A avut Tati grija sa instaleze patutul, sa cumpere tot felul de creme, sampoane, sapunele, servetele, medicamente, tot ce trebuie ca Bondarelului sa-i fie bine. A facut si curatenie in asteptarea venirii noastre acasa.


24.10.2008, 08.00-08.30
- Mami mi-a facut prima baita cu mari emotii pentru buricut, dar eu am fost cel mai cuminte bebel din lume, mi-a placut tare mult, nu am plans deloc si de atunci o tin tot asa. De abia astept baita din fiecare seara!!! Sunt cel mai fericit!!!

Sper ca v-a placut povestea noastra!!! Multumim!!!

vio79, membru NNArticol de pe Nou Nascuti (www.nou-nascuti.ro)