Povestea ta

Povestea Florinei
http://www.nou-nascuti.ro/povestea-ta/povestea-florinei.html
Autor: Prunas Dumitrita Ancuta

Cand eram in timpul liceului am aflat intamplator ca nu voi putea avea copii... Am plans nopti in sir, era poate cea mai mare pedeapsa care o puteam primi.

Ma uitam la copii din carucior si tanjeam la gandul ca mi-as dori sa am copilul meu.

Timp de sase ani am facut analize, am schimbat doctorii si nimic nu-mi putea regla ciclul. A sosit momentul in care urma sa ma casatoresc.

I-am spus sa se gandeasca bine ca poate nu voi putea avea copil niciodata, dar totusi s-a incapatanat sa ramana cu mine.

Ne-am hotarat ca trebuie sa gasim un doctor mai bun. Vedeam cum in jurul meu prietenii, sora aveau copii, iar eu nu.

Luam deja tratament. Intr-o zi de miercuri ma suna sotul pe la ora 14 sa-mi spuna ca cumnata e insarcinata. In aceasi zi, dupa-amiaza aveam si eu control.

I-am spus sotului ca in cazul in care intr-un an de zile nu o sa avem un copil sunt de acord sa infiem unul (discutii pe tema asta au mai existat)... mi-a spus ca si el este de acord. Am ajuns la ecograf, iar doctorul mi-a zis "pare a fi in cinci saptamani"!

Era raspunsul pe care-l asteptam si care mi-a produs lacrimi de fericire. Imi venea sa-l pup pe doctor! Dupa o luna au inceput greturile si, culmea, in loc sa ma ingras am ajuns sa slabesc 8 kilograme.

Incetul cu incetul, cu ajutorul pefuziilor am ajuns si in ziua de 10 mai 2007 cand mi-am cunoscut fiica - Florina.

L-am sunat pe proaspatul tatic si i-am spus ca e o fetita si ca are 3,3 kg. El m-a intrebat daca m-a pus la ecograf (eu eram internata deja de o saptamana si pentru a nu-si face sotul sau parintii griji, am omis sa le spun ca voi naste in acea zi), iar eu i-am zis "nu, am nascut"!

Iar el, cuprins de emotii, m-a intrebat cum e fetita si mi-a inchis! Dupa cateva minute a sosit la mine. Cand a luat fetita in brate tot tremura, nu pot sa explic cata fericire era pe chipul lui.

Eu si cumnata mea am aflat ca suntem insarcinate in aceiasi zi si am nascut in aceasi zi, doar ca la spitale diferite.

Cumnata a nascut un baietel pe nume Stefan. Acum Florina creste, este copilul pe care l-am dorit si care ma face sa cred ca exista Dumnezeu!

prunasflorin, membru NNArticol de pe Nou Nascuti (www.nou-nascuti.ro)