Horoscop

Fazele lunii in decembrie 2012
http://www.nou-nascuti.ro/horoscop/fazele-lunii-in-decembrie-2012.html
Autor: Monica Lazar, Astrolog

1. LUNA IN DESCRESTERE intre 1 si 12; 29 si 31 DECEMBRIE

Sunt favorizate urmatoarele activitati: 
2. LUNA NOUA: 13 DECEMBRIE ORA 10:42

Sunt favorizate urmatoarele activitati: 
3. LUNA IN CRESTERE 14 - 27 DECEMBRIE

Sunt favorizate urmatoarele activitati: 
Nu sunt favorizate in apropierea momentului de luna plina (perioada 26 si 27):
4. LUNA PLINA:  28 DECEMRBIE ORA 12:22

Activitatile avantajate:
NU sunt favorizate:
5. EVENIMENTELE IMPORTANTE ALE LUNII DECEMBRIE:

Luna tranziteaza urmatoarele zodii in aceasta luna: 
Berbec: 21 si 22
Taur: 23,24 si 25 (zile fertile)
Gemeni: 26 si 27
Rac: 1, 2, 3, 28, 29 si 30 (zile fertile)
Leu: 4, 5 si 31
Fecioara: 6 si 7
Balanta: 8 si 9 (zile fertile)
Scorpion: 10, 11 si 12 (zile fertile)
Sagetator: 13
Capricorn: 14 si 15 (zile fertile)
Varsator: 16, 17 si 18
Pesti: 19 si 20 (zile fertile)

In zilele de 13 si 14 decembrie puteti observa pe cer un fenomen astronomic numit Geminide. Aveti mai multe amanunte pe site-ul http://www.astro-urseanu.ro/geminide.html

Pana pe 21 decembrie Soarele tranziteaza zodia Sagetatorului, apoi isi va incepe tranzitul prin zodia Capricornului pana pe 19 ianuarie 2013. Sa nu uitam ca tot pe 21 decembrie avem un eveniment important: solstitiu de iarna, care indica inceputul iernii astronomice. Incepānd cu data de 22 decembrie, durata zilelor va creste continuu, iar cea a noptilor va scadea in mod corespunzator.
     
Pana pe 11 decembrie Mercur revine in mers direct in zodia Scorpionului, de aceea veti avea o putere de concentrare mai mare dar si modul de a va argumenta opiniile este la un nivel inalt. Incepand cu 12 decembrie si pana in ultima zi din an Mercur va tranzita zodia Sagetatorului si veti avea o dorinta mai mare de libertate de expresie si de a afla informatii noi in domeniile voastre de interes.  

Pana pe 16 decembrie Venus va tranzita zodia Scorpionului, ceea ce va poate aduce dorinte intense si pasionale, momente romantice dar si tendinta catre gelozie si posesivitate. Nu incercati sa va manipulati partenerii de viata deoarece totul se poate intoarce impotriva voastra atunci cand va asteptati mai putin! Incepand cu 17 decembrie si pana pe 9 ianuarie Venus va tranzita zodia Sagetatorului si veti dori sa va petreceti momente pline de aventura cu partenerul de viata. De asemenea sunt favorizate relatiile cu strainatatea.

Pana pe 26 decembrie Marte va tranzita zodia Capricornului, ceea ce va poate ajuta sa va concentrati pe rezolvarea corecta si la timp a unor proiecte. Dorinta de control este la fel de mare, deci atentie la dozaj. Din 27 decembrie Marte va tranzita zodia Varsatorului pana pe 2 februarie, ceea ce va poate ajuta sa actionati mai bine in activitati de grup si in relatiile cu prietenii.

Pana pe 26 iunie 2013 Jupiter va tranzita zodia Gemenilor. Acest nou tranzit va favoriza mai ales activitatile care au legatura cu scrisul si educatia dar si calatoriile. Se intelege ca sunt favorizati cei nascuti sau cei cu ascendentul in zodia Gemenilor, dar nici nativii zodiilor pozitionate pe crucea mobila nu vor fi neglijati (Sagetator, Fecioara si Pesti).
Din 4 octombrie 2012 si pana pe 30 ianuarie 2013 Jupiter va avea un mers aparent retrograd prin zodia Gemenilor, ceea ce ii va face mai ales pe nativii din Gemeni sa-si regandeasca anumite planuri sau idealuri. 

Incepand cu 6 octombrie, cu ocazia intrarii planetei Saturn in zodia Scorpionului a venit randul nativilor din Scorpion sa se maturizeze si vor avea timp destul pana pe 23 decembrie 2014. Va trebui ca acestia sa invete sa-si foloseasca puterea interioara pentru a se reinventa. Nu mai e loc pentru actiuni negative si (auto)distructive. 

Din 4 februarie Neptun a intrat pentru 14 ani in zodia Pestilor, in domiciliu, acolo unde se simte foarte bine. Aceasta planeta cu vibratie inalta ii va ajuta pe cei receptivi sa-si rafineze si sa-si purifice spiritul. Cei mai avantajati de acest tranzit sunt cei nascuti in zodia Pestilor, cei cu Ascendentul in Pesti dar si cei care au un marcaj puternic in Pesti (mai multe planete personale in aceasta zodie). Neptun fiind o planeta colectiva veti simti si la nivelul maselor o influenta remarcabila si se pare ca idealurile si credinta vor avea un rol important in acesti ani.

Uranus tranziteaza zodia Berbecului si va avea un parcurs de 7 ani in aceasta zodie de foc, va fi o perioada plina de evenimente care ne va schimba mult comportamentul, atāt la nivel individual cāt si la nivel colectiv. Intre 15 iulie si 15 decembrie Uranus va avea un tranzit retrograd, de aceea este bine sa fiti altruisti si sa incercati sa-i ajutati pe cei ca trec prin momente grele.

Va doresc o iarna linistita! Pentru informatii suplimentare, intrebari sau solicitarea de analize personalizate imi puteti scrie pe adresa monica.lazar@cerulinstelat.ro

Monica Lazar
Astrolog
www.cerulinstelat.ro
Articol de pe Nou Nascuti (www.nou-nascuti.ro)