DVD - Cum sa am grija de copilul meu - cu Dana Nalbaru

Cum sa am grija de copilul meu
cu Dana Nalbaru,

din 23 octombrie pe DVD

Dupa recentul debut ca actrita în filmul Dupa ea, alaturi de sotul sau, Dragos Bucur, Dana Nalbaru revine cu un nou proiect, de aceasta data pe suport DVD.
Marti, 23 octombrie, cu ocazia zilei sale de nastere, Pro Video te invita în Diverta Mall Plaza, începând cu ora 18:00, la evenimentul de lansare pe DVD a celui mai recent produs pentru îngrijirea mamei si a nou-nascutului, Cum sa am grija de copilul meu, în care o putem regasi pe fosta componenta a trupei Hi-Q, alaturi de fiica sa, Sofia.

Cum sa am grija de copilul meu reprezinta doua ore de sfaturi practice si interviuri cu specialisti din diverse domenii, gazduiti de Dana Nalbaru.
Cu acest proiect, Dana Nalbaru se adreseaza parintilor, în special actualelor si viitoarelor mame, care doresc sa afle cât mai multe detalii despre cum sa îti cresti copilul în perioada 0 – 1 an.

Demonstratiile practice alaturi de un asistent pediatru profesionist, din prima parte a DVD-ului sunt completate, în ce-a de-a doua sectiune, de o serie de interviuri cu specialisti în ginecologie, psihologie si pediatrie.
Astfel, celor mai frecvente întrebari despre îngrijirea copiilor în perioade 0-12 luni, adresate de Dana Nalbaru, vor raspunde doctorul ginecolog Celus Tarpan, doctorul psiholog Eliza Nicolaescu si doctorul pediatru Andreea Manda.
Fiecare specialist prezinta informatii si sfaturi utile despre perioada de sarcina si problemele ei, expunerea copilului într-un mediu familial adecvat, dar si alte probleme uzuale despre îmbaiere, alaptare, înfasare, alimentatie, boli, vaccine, etc.

Alaturi de Dana Nalbaru, la eveniment vor fi prezenti mediciii care pe parcursul DVD-ului au oferit informatii necesare oricarei noi mame si care, vor aduce o serie de completari despre ce presupune atentia acordata micutului în primele luni de viata.

DVD-ul Cum sa am grija de copilul meu va putea fi regasit din 23 octombrie în marile centre comericale din tara: Carrefour; Cora; Selgros; Metro; Diverta; Media Galaxy; Altex; Real si în magazinele de specialitate Mini Blu si Lumea Copiilor la un pret recomandat de 39.9 RON.

Parteneri media: Ce se intampla doctore?; Ioana, Visul copiilor; Super Bebe; www.mami.ro; www.copilul.ro; www.babyconfort.ro; www.clubmami.ro; www.nou-nascuti.ro.
Cumpara on-line produsul de pe: www.provideo.ro; www.bebelusultau.ro;
www.strumfi.ro; www.probebe.ro; www.bebeplanet.ro; www.bebe-strumf.ro.