Bebelusi de www-lusi gangurind de zor, mamici fericite, buna dispozitie, relaxare. Asa s-ar putea rezuma in cateva cuvinte, prima intalnire NN a Comunitatii Arges.

Evenimentul s-a desfasurat la un loc de joaca, situat intr-unul din marile centre comerciale ale orasului.

Nerabdatoare si putin emotionate, mamicile, insotite de micutii lor, au inceput sa-si faca aparitia chiar inainte de ora stabilita. Dupa depasirea primelor momente, in care am facut cunostinta si ne-am pus ecusoanele pentru a ne recunoaste mai usor, s-a trecut la un adevarat schimb de experienta in ceea ce priveste menirea de mama.

Au fost prezente mihaela_olteanu, carmennesu, zamfir13florentina, elenasandu, mirela_elena, pavoneitza, catalix, myg, carora li s-a alaturat si o aspiranta la titlul de mamica, anisia82.
In tot acest timp, copiii s-au jucat nestingheriti, s-au dat pe tobogan, in balansoare, s-au jucat cu baloanele NN, lasand mamicilor o lunga clipa de ragaz.
Si, uite asa, nici n-am simtit cand s-au scurs cele aproape 3 ore. Daca cineva ne-ar fi vazut spre sfarsitul intalnirii, n-ar fi crezut ca atunci ne-am vazut pentru prima data, ba dimpotriva, ca am fi prietene de-o viata.

Si intalnirea probabil ar mai fi durat, insa piticii nostri erau franti de oboseala, asa ca a trebuit sa ne luam ramas bun. Fiecare mamica participanta a primit cate o punguta continand mici atentii din partea NN si Happy.
Ne-am despartit cu gandul la urmatoarea intalnire. Pana atunci insa, ne vom regasi zi de zi in paginile site-ului care a legat atatea si-atatea prietenii, motiv pentru care suntem indreptatite sa spunem: multumim NN.

[imagini ]

Peti,
moderator NN Arges