Cauta:
Povestea lui Bogdan Andrei

Povestea lui Bogdan Andrei

Data: 11.11.2008

M-am nascut bolnava de inima, diagnostic "tetralogie faloot". De cand ma stiu nici un doctor nu a zis ca o sa am copil.

M-am casatorit in 1997, si sotul meu s-a impacat cu ideea ca nu vom avea niciodata un copil al nostru.

In anul 2004 lucram la o fabrica de stat , s-au facut disponibilizari, iar eu fiind cea mai tanara ,sefi mei au considerat sa ma trimita pe mine in ordonanata. M-am suparat foarte tare pentru nedreptatea facuta de ei, dar Dumnezeu m-a raspalatit si m-a bucurat pentru toate nedreptatile facute de alti oameni.

In acelasi an 2004,  luna septembie, am aflat ca sunt insarcinata. Aceasta veste a fost fulgeratoare pentru toata familia mea. Ne bucuram, dar si stateam cu inima cat un puricel, asteptand verdictul doctorului meu cardiolog daca am voie sau nu. Am fost la doctor si mi-a spus ca nici sa ma gandesc sa fac un copil. Sora mea mi-a spus sa ma duc la alt cardiolog si sa vad ce zice, ca daca Dumnezeu mi l-a dat, trebuie sa-l pastrez. Am fost la alt specialist si mi-a spus sa-l pastrez. Pana in luna a 5-a de sarcina, cand am facut ecografia 4D, am stat toti cu inima starnsa ca nu cumva sa fi mostenit si el aceasta boala congenitala. Dumnezeu iar ne-a bucurat, caci el nu a avut nimic.

In luna aprilie 2005, pe 18,  am fost programata pentru cezariana, si puiutul nostru nu a mai asteptat ora programata, si la ora 4 noaptea m-au apucat durerile de nastere desi nu aveam voie sa am aceste dureri. Am speriat tot spitalul deoarece imi era foarte rau, am sunat acasa si am anuntat sotul ca voi naste. Au venit la spital imediat si sotul si mama si doctorul, si la ora 6 s-a nascut minunea noastra, Bogdan Andrei. Acum nu concepem viata fara el si multumim lui Dumnezeu ca ne-a dat asa o minune de copil. Bogdan pupa pe "baba","mama lui tata",tac-tu mare","nasa si Ionut","Radoi"-tata si pe mama, si pe toti dragi mie. Georgiana si Bogdan Andrei va pupa si va doreste sanatate.

Membru NN: "Georgiana"

Adauga un comentariu in forumul la cafenea
Comentarii
1 comentarii
  • a spus
    marşi, 11.11.2008
    Felicitari,Georgiana,esti o luptatoare! Sa-ti traiasca minunea si sa fiti sanatos amandoi.Te [ ... ]
[ cont nou ]    [ parola mea ]

Tine-ma minte
Contul meu