Cauta:
Oana-Antheia, minunea noastra

Oana-Antheia, minunea noastra

Data: 07.09.2009

Dupa ce in mai 2006 am pierdut o sarcina de 21 saptamani, speranta ca voi mai avea un copil era aproape nula ... Eram diagnosticata cu sindrom antifosfolipidic, aveam un fibrom si alte cinci pierderi de sarcina destul de mari.

Am aflat ca sunt insarcinata pe 3 septembrie 2008, dupa ce facusem un test de sarcina, insa aveam deja dureri si am fost nevoita sa intru in concediu medical. Aveam 5 saptamani. Plus ca aveam si probleme cu coagularea sangelui. A trebuit sa-mi fac analize la spitalul Fundeni.

La 8 saptamani de sarcina doctorii au fost nevoiti sa-mi faca cerclaj. Nu aveam greturi sau pofte, doar ca trebuia sa-mi iau medicamentele. In luna a cincea am aflat ca o sa avem o fetita. Stiam de la inceputul sarcinii ca o sa nasc prin cezariana, insa tot imi era frica de acel moment. Cand mi s-a rupt apa aveam doar 32 saptamani, era 8 martie si in drumul spre spitam ma rugam bunului Dumnezeu sa aiba grija de copilasul nostru. A doua zi am nascut o fetita frumoasa de 2000g si 41 cm ...Oana - Antheia.

A fost, cred,  cea mai grea saptamina din viata mea ...era mica si a trebuit sa stea la incubator ...a venit si clipa cand am tinut-o in brate...minunea noastra .. Cand am venit acasa, Oana avea doar 1850 g si 20 zile , iar acum cintareste 6300g si are 5 luni . Ne incanta zilele cu rasetul si ganguritul ei.


fmarylena, membru NN

Adauga un comentariu in forumul la cafenea
Comentarii
4 comentarii
 • a spus
  duminică, 13.09.2009
  multumesc ,la toata lumea [ ... ]
 • a spus
  vineri, 11.09.2009
  imi pare rau ptr relele prin care ati trecut, dar acum aveti o frumusete de fetita. sa va traiasca. [ ... ]
 • a spus
  joi, 10.09.2009
  sa ai noroc la bobita si sa creasca mare si sanatoasa [ ... ]
 • a spus
  luni, 07.09.2009
  imi pare rau de sarcina pe care ai pierdut-o si de toate prin cate ai trecut, dar ma bucur foarte [ ... ]
[ cont nou ]    [ parola mea ]

Tine-ma minte
Contul meu