Cauta:
Melania, minunea de la Elias

Melania, minunea de la Elias

Data: 10.12.2008


Buna! Numele meu este Anca si as dori sa va spun povestea mea si a printesei mele Maria Melania. Dupa o sarcina pierduta in 2005, imi doream foarte mult un copil, dar timp de doi ani am facut tratamente peste tratamente si nu reuseam sa raman insarcinata. Deja imi pierdusem orice speranta, dar minune, in iulie anul trecut am aflat ca sunt insarcinata. Bucurie mare! Toate bune si frumoase pana pe 28 decembrie 2007, cand nu am mai simtit miscarile copilului. M-am speriat foarte tare pentru ca mai trecusem prin asa ceva. Pin 29 decembrie am fost de urgenta la doctor si am fost gasita cu tensiunea 20/12. M-am speriat foarte tare, credeam ca si acum s-a oprit sarcina din evolutie. Dar mi s-a facut o ecografie. Inima puiului meu batea.

Am avut noroc sa dau peste doctorul Tutunaru, cel care imi si urmarise sarcina. Un doctor de nota 10! Dansul a decis ca trebuie neaparat sa mi se faca cezariana pentru a salva copilul, dar trebuie dus la o maternitate care are in dotare aparatura mai buna pentru un copil prematur. Dupa multe incercari, au reusit sa ma transfere la Maternitatea Giulesti, unde luni, 31 decembrie, mi s-a facut cezariana.

Sarcina mea avea 28 saptamani, dar fetita a avut un retard de crestere de 2 saptamani. Am nascut-o pe Melania cu 730g. Dupa cezariana ni s-a spus ca sansele ei sunt  50-50. Nu m-am indoit nicio clipa ca acest copil va pati ceva, si asa a fost.


Dupa o saptamana, mie mi-au dat drumul acasa pentru ca mi s-a spus ca nu este nevoie sa stau acolo, iar fetita este pe maini bune. Am plecat acasa, dar sufletul meu tot acolo a ramas. Am stiut ca o las pe maini bune si asa a fost. Dupa trei luni a venit vremea sa o luam acasa. Era 31 martie 2008. Acum a intrat in grafic ca un copil normal, este sanatoasa si este cea mai mare bucurie a noastra.

anca_melania, membru NN
Adauga un comentariu in forumul la cafenea
Comentarii
8 comentarii
 • a spus
  sâmbătă, 16.05.2009
  important e ca sunteti bine. ati trecut peste toate,si acum aveti o viata intreaga inaine.traiti-o [ ... ]
 • a spus
  sâmbătă, 24.01.2009
  felicitari.sa va bucurati de ea pana la adanci batraneti [ ... ]
 • a spus
  luni, 19.01.2009
  sa-ti traiasca fetita si sa te bucuri de ea [ ... ]
 • a spus
  joi, 15.01.2009
  Comentarii la articolul Melania, minunea de la Elias pentru k nu tiai pierdut credinta nici [ ... ]
 • a spus
  miercuri, 14.01.2009
  Buna.In primul rand tin sa-ti zic ca si eu am nascut in 2005 tot cu domnul doc Tutunaru la Elias [ ... ]
 • a spus
  luni, 29.12.2008
  tot binele din lume.maria sa cresti mare sa-i bucuri pe parinti [ ... ]
 • a spus
  joi, 11.12.2008
  sa-ti dea dumnezeu multa sanatate puiut mic [ ... ]
 • a spus
  miercuri, 10.12.2008
  M-a impresionat enorm povestea ta.Dumnezeu a avut mare grija de voi,asa ca nu ezitati sa va rugati [ ... ]
[ cont nou ]    [ parola mea ]

Tine-ma minte
Contul meu